Dr. Mark Trozzi

Michael Alexander, Derek Sloan, Dr. Jennifer Hibberd, Dr. Chris Shoemaker og Dr. Trozzi

Denne lørdag den 25. novemberth Jeg håber, du kan være med i Hamilton, Ontario. Forfatningsadvokat Michael Alexander, menneskerettighedsaktivist og tidligere føderalt parlamentsmedlem Derek Sloan, covid sandhed og frihed ledere Dr Jennider Hibberd og Dr Chris Shoemaker, såvel som mig selv vil alle være der. Vi vil opløfte og opmuntre hinanden; opdatere dig om vores handlinger og strategier for at genoprette etiske sygeplejersker og læger til at tjene dig; forklare nogle af de nyeste videnskabelige fund relateret til de giftige covide genetiske injektioner og strategier til afgiftning fra dem; dele internationale nyheder om kampen for at genoprette menneskerettighederne og retsstatsprincippet; og besvare dine spørgsmål om jura, politik og videnskab.

Deltagelse er gratis; dette er en frivillig donationsindsamling til David mod Goliat-kampen mod den kriminelle covide dagsorden i Ontario og Canada. Del venligst dette opslag, især med venner, frihedselskere og tvangsindsprøjtningsskadede personer i SW Ontario, Hamilton eller Metropolitan Toronto regionerne. Hvis du ikke kan deltage og stadig ønsker at støtte sagen, doner venligst til dette team. For alle, der ikke kan deltage, men søger hjælp med covide genetiske "vaccine"-skader, bedes du henvise dem til detox-oplysninger.    

For mere information og tilmelding til lørdag bedes du sende en e-mail til værten på su4taf@gmail.com

Hvis du vil støtte kampen for at indføre menneskerettigheder, retsstatsprincipper og etisk lægehjælp til befolkningen i Ontario og Canada (før WEF og WHO lancerer deres næste pandemi- og tvangsindsprøjtningskampagne), så besøg venligst Retfærdighed for medicin

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk