Dr. Mark Trozzi

Dr. Chris Milburn, Dr. Laura Braden, Dr. Aris Lavranos og Dr. Mark Trozzi om seksualisering af børn og medicinske indgreb på mindreårige.

Del venligst denne vigtige samtale, især med forældre. Vores børn er under angreb. Deres liv og fremtid er i alvorlig fare, bare fordi de går i skole. Hvad er det, der sker? Hvem er det, der gør det? Hvordan kan vi stoppe det? Fire modige canadiske eksperter deler indsigter fra videnskab, medicin, jura, filosofi og spiritualitet med værten Scott Spidle.  

Slut dig til os, når vi marcherer gennem Canada og rundt om i verden næste onsdag den 2. september.

Find det sted, der er tættest på digeller alle de ressourcer, du har brug for til nemt at starte et marchsted i din by, stor eller lille. 

Ja, marchen er i gang! Jeg vil marchere i Toronto i løbet af dagen, og deltager også i denne begivenhed i Toronto om aftenen. Vær venlig at slutte dig til os.

Relateret materiale:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

14 kommentarer

 1. Hej, dr. Trozzi, jeg kæmper lidt af en kamp. Jeg er en registreret sygeplejerske i Nova Scotia. (Så korrupt provins) Jeg har været sygemeldt af medicinske årsager, jeg fik udskiftet en aortaklap i 2022, men besluttede at sygemelde mig i november 2021, da fristen for vaccinationsmandater udløb. Og de nægtede også en religiøs undtagelse. Jeg er SÅ glad for, at jeg ikke tog denne ting, de kalder en vaccine, da jeg var så, så, så syg, da de rullede H1N1-vaccinen ud og gjorde mig medicinsk til skamme for ikke at ville tage den tilbage i 2009, tror jeg. Hospitalet, hvor jeg arbejdede, nægtede to undtagelser baseret på loven om menneskerettigheder; religiøse og min ret til at nægte baseret på de medicinske data, der er derude. Jeg var til afsluttende kontrol på hjerteklinikken, men de unge hjertelæger ville ikke sige noget. Men de må jo vide det, ikke? Hjertesygeplejerskerne fortæller mig, at der kommer usædvanligt mange patienter med myokarditis ind på klinikken (jeg tror, hendes præcise ord var "TONSVIS"), og da jeg spurgte til aldersgruppen, fortalte hun mig, at de var alt fra 18-90 år gamle. De vil ikke give mig en fast kardiolog, så de læger, jeg ser, skifter hvert andet år, du ved, hvordan det går. Det, jeg spekulerer på, er, om du ved, hvordan jeg kan få en anbefaling fra nogen, der kan støtte overbevisningen om ikke at tage dette? Sygeplejerskernes fagforening er ubrugelig, jeg tror også, at de tog imod betaling for at gå med til denne farce. De har aldrig forsvaret sygeplejerskernes stemme særlig godt. Jeg vil meget gerne høre et svar fra dig, og jeg vil gerne give dig mit nummer, men jeg holder mig tilbage, hvis du ikke læser eller får dette indlæg. ps Jeg har heller ingen familielæge, der er en stor venteliste her, hun rejste i maj til grønnere græsgange. Selv hvis hun var her, støttede hun stikkene.

 2. Hvad skete der med videoen med Dr. Milburn, Dr. Braden, Dr. Lavranos og Dr. Trozzi? Den blev lagt ud på denne side tidligere, men er her ikke længere?

 3. Kan nogen fortælle mig, hvor der er March i Toronto, så sender jeg det videre til mine venner? Som altid ser det ud til, at ting bliver slettet, hvilket forhindrer information i at komme igennem. Tak med venlig hilsen

 4. Hvis du bor i nærheden, så mød op + mindst 1 anden, tirsdag. Sept 19:00 EDT, for at fylde Aurora Town Council main council chambers at Aurora Town Hall, 100 John West Way, Aurora ON L4G 6J1 b/c people have not been informed and have not voted on policies + measures a.k.a. the 'Strategic Plan' that includes 15 minute 'restricted' cities laid down by foreign entities and NGO's i.e. the United Nations, the World Health Organization and others that restrict everyone. TY!

 5. Tak, Dr. Trozzi, jeg er en pensioneret canadisk sygeplejerske (65 år), som har fulgt denne dagsorden siden begyndelsen. Jeg ved, hvordan det er at opsluge os hver eneste dag og nat for at få sandheden frem. Jeg respekterer dig meget.
  Kathy i Victoria Harbour, Ontario

 6. Jeg ved ikke noget om en march den 20., men jeg kunne give masser af gode grunde til at gøre det.
  Detaljer?
  Det link, du sendte, havde et smukt billede, men jeg kunne ikke få en video...
  Tak,
  Janet Desroches

   1. Hej AJ. Tak for linket til 1.000.000 March for børn. Jeg ved ikke, om det er det link, folk spørger efter. Det er stadig nemt at finde. Jeg tror, at de fleste af disse mennesker, inklusive mig selv, leder efter linket til den faktiske video med Drs Milburn, Braden, Lavranos og Trozzi? Jeg så videoen én gang, og jeg ville sende den videre til mine venner. Jeg kan ikke længere se den. Ved du, hvordan vi kan finde linket til denne video?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk