Dr. Mark Trozzi

Fuld videosamling af 2023 "vaccine" detox-serien af Dr. Mark Trozzi.

FLERE KOMMER SNART

Telegram
Twitter
Udskriv
E-mail
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

1 kommentar

  1. Jeg har flere gange forsøgt at sende dig en check til støtte for din mission, Dr. Trozzi. Jeg sendte en check til Bancroft, og den blev returneret til mig af Canada Post (undeliverable). I John Henry Westen-showet (Life Site) sagde du, at man kunne sende en check, men jeg kan ikke finde nogen adresse på din hjemmeside. Vil du venligst sende mig din adresse?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk