Dr. Mark Trozzi

Kampen for etisk medicin i Ontario

Medskyldige i de covide forbrydelser mod menneskeheden fortsætter med at misbruge deres embede til at "straffe" gode læger, der står imod forbrydelserne og beskytter offentligheden. Video og artikel i Epoch Times.

I historien om de covide forbrydelser mod menneskeheden er Canada hjemsted for helte og skurke.

Ligesom Trudeau-regimet fortsætter The College of Physicians and Surgeons of Ontario med at blive internationalt berygtet. Her er en kortfattet rapport, både skrevet og video, fra Epoch Times skribent Matthew Evans-Cockle med titlen "Straffet for at gøre det rigtige: Kampen for etisk medicin i Ontario".

Forfatter: Matthew Evans-Cockle

Straffet for at gøre det rigtige: Kampen for etisk medicin i Ontario

"Hvad er der på spil med de COVID-19-relaterede restriktioner, som lægerne pålægges af College of Physicians and Surgeons of Ontario?"

"Lægerne Crystal Luchkiw, Patrick Phillips og Mark Trozzi har mistet deres autorisationer, deres karrierer er truet, og deres liv bliver skæmmet af den ubehagelige nødvendighed af enormt dyre igangværende juridiske slagsmål. De personlige omkostninger, de betaler, er ikke noget at grine af, men det er ikke de personlige omkostninger, der driver dem, og det er ikke der, alvoren i denne situation ligger. Disse læger kæmper for retten til at tage sig af deres patienter på den bedste måde, som de kan, ud fra deres medicinske viden og hver enkelt patients individuelle behov."  Matthew Evans-Cockle

Denne artikel og andet godt materiale er tilgængeligt på Epoken Tider og The Cariboo Sentinal.

Jeg observerer et komplet fravær af god tro i vores omgang med CPSO. De bruger beskidte juridiske tricks til at ødelægge, hvad der burde være en ærlig proces, underhåndsmanøvrer til at obstruere videnskabelige beviser og ekspertbeviser, og de forsvarer latterlige holdninger som at hævde, at de genetiske covid-eksperimenter, der kommer med hidtil usete skader og dødsfald, er "sikre effektive vacciner."

Relateret materiale:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk