Dr. Marty Makary | Den største gerningsmand til covid løgne er?

Dr. Marty Makary 2 minutters erklæring til USA's underudvalg i Repræsentanternes Hus om Coronavirus-pandemien

Over hele verden har regeringer fortalt dødbringende løgne, mens at beskylde læger, der fortæller sandheden, for at sprede misinformation. Canada og USA er ingen undtagelse.

Dr. Marty Makary, professor ved Johns Hopkins University, fortalte under den første høring i underudvalget om coronavirus-pandemien tirsdag den 28. februar 2023, at "den største gerningsmand til misinformation under pandemien har været USA's regering", og han opregnede flere eksempler. Her er en informationstæt 2 minutters video af hans tale.

Transskription. DR. MARTY MAKARY:

Den største bagmand for misinformation under pandemien har været den amerikanske regering.

Fejlinformationer, der...

- Covid blev spredt gennem overfladetransmission

- At den vaccinerede immunitet var langt større end den naturlige immunitet

- Maskerne var effektive. Nu har vi den endelige Cochrane-undersøgelse. Hvad gør man med denne gennemgang? Cochrane er det mest autoritative evidensorgan inden for hele medicinen og har været det i årtier. Ignorerer De det bare og taler ikke om det?

- At myokarditis var mere almindelig efter infektionen end efter vaccinen. Det er ikke sandt, det er 4-28 gange mere almindeligt efter vaccinen.

- At unge mennesker har gavn af en booster, misinformation. Vores to bedste vaccineksperter har forladt FDA i protest over netop dette spørgsmål, hvor de opfordrer unge, raske mennesker til at få boosters. Dataene var der aldrig. Derfor har CDC aldrig offentliggjort hospitalsindlæggelsesrater blandt boostede amerikanere under 50 år.

- At vaccineringsmandater ville øge vaccinationsfrekvensen. En undersøgelse fra George Mason University viser, at det ikke er tilfældet. Det gjorde én ting, nemlig at det skabte "Never-Vaxxers", som nu ikke får de børnevacciner, de skal have.

Gang på gang har vi set noget, der går langt ud over at bruge din bedste vurdering af de foreliggende oplysninger. Vi har set noget, der er utilgiveligt, nemlig at selve den medicinske forskning er blevet gjort til våben. CDC udgiver deres egne sjuskede undersøgelser, som f.eks. deres egen undersøgelse af naturlig immunitet, hvor de har undersøgt én stat i to måneder, selv om de havde data i årevis om alle 50 stater. Hvorfor rapporterede de kun om denne ene del af dataene? Hvorfor har de skåret hele databasen i salamiskiver? Fordi det gav dem det resultat, de ønskede.

Det samme gælder for maskeundersøgelserne. Dataene er nu blevet indhentet i gigantiske systematiske undersøgelser, og embedsmænd inden for folkesundhed var intellektuelt uærlige. De løj over for det amerikanske folk."

Relateret materiale

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

1 kommentar

 1. Its starts with knowing the difference between legal and lawful. Legal is for a corporation. Lawful is for man and woman. Thats it. Is this the solution that if we the people learn, we can push back on tyranny. After a small learning curve, the questions i have asked myself about this topic for 3 yeara are slowly ironing themself out.

  Please do not take this lightly. Law vs legal. If you take any of these charges to present courts, you remove your jurisdiction and give it to the laywers and judge. Their game. And your case is in their hands/jurisdiction.

  i’ve heard Dr. Trozzi is aware of this idea, i just don’t understand the work around in giving jurisdiction to a judge who works for a corporation and they run on profit.

  Start with first 3 fundamental knowledge videos simple to learn from and show others… https://awarriorcalls.com

  Also others with the same principle:

  – Karl Lentz
  https://theloresociety.com

  Paul and Greg from
  https://thesovereignsway.com

  – Kali Spelling
  https://rumble.com/vuoxyr-rise-and-shine-kali-spell-lecture-elevate-and-illuminate.html

  Thank you, Dan 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk