Dr. Mark Trozzi

Dr. David Martin PhD - Anklager om massemord kommer snart

"Hvis du tror, at dette har noget med sundhed og en virus at gøre, er du vanvittig."

Dr. David Martin er nu en etableret mester i kaviarkrigen. Denne globale ekspert i intellektuel ejendomsret har banet vejen for at afsløre årtiers patenter og andre beviser på intellektuel ejendomsret for de overlagte covid-forbrydelser, herunder overlagte massemord, afpresning og svindel. Disse beviser er nu rygraden i de sager ved domstolene, der går efter de kriminelle i covid-arkivet.

Biden, Trudeau, Fauci, Baric, Daszak og andre er nævnt i denne lovlige jagt på ærkeforbrydere.

Dr. Martin minder os om, at vi ikke skal spilde vores energi på irrelevante debatter, men fokusere på strafferetlig forfølgelse. Vær venlig at hjælpe med at sikre, at hele verden ved, at enhver, der på nogen måde fremmer den samvittige dagsorden, er medskyldig.

Her er et par citater af Dr. Martin:

"Enhver retshåndhævende myndighed, der støtter Trudeau, hjælper og tilskynder Canadas regering, University of British Columbia, Acuitas, AlCana, Thomas Madden og Pieter Cullis til at begå kriminelle handlinger."

"Det er ligegyldigt, hvilke kliniske forsøg der er blevet udført eller ikke er blevet udført, vi må fokusere på strafferetlig forfølgelse af terrorister, som nu har hjulpet og tilskyndet til mord på millioner af mennesker."

"En biovåben, der leveres af et bærende middel, som er udviklet af den canadiske regering. Pfizer, BioNtech og Moderna betaler royalties til Canada for hvert skud; dette er afpresning på højeste niveau. højeste niveau. Trudeau og den canadiske regering er medskyldige og skyldig i afpresning og sammensværgelse med henblik på at begå terrorhandlinger."

Hvis du tørster efter retfærdighed, får du her 12 forfriskende minutter:

Flere gode nyheder og ressourcer fra Dr. David Martins team: Prosecutenow.com

Relateret materiale:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

1 kommentar

  1. Det er fantastisk. Det er godt at se dig her. Jeg foreslår, at du opretter en kanal på Rumble og interviewer folk med indflydelse der og lærer andre at gøre det, du gør. Lægge kriminelle retssager overalt i vores samfund.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk