Rodey Palmer afslører historisk anti-canadisk propaganda

Den 28. januar afslørede Rodey Palmer hele den almindelige journalistik globalt og implicerede dem i "det største propagandaskridt i menneskehedens historie".

Her er den tredje af fire præsentationer af paneldeltagerne, herunder mig selv, som Bright Light News var vært for den 28. januar 2023 i Zoetic Theater i Hamilton. Den erfarne journalist Rodey Palmer analyserede og afslørede den rolle, som Canadas statsfinansierede propogandister spillede i at bedrage canadierne og verden under hele Frihedskonvojen og hele den kovide æra. "De har blod på deres hænder!"

Korte klip:

CBC har blod på hænderne (2 minutter)

Historiens største skattefinansierede propagandaskridt (2 minutter)

Fuld præsentation:

Angående Rodney Palmer skrev Glen Jung fra Bright Light News:

Rodney Palmer, tidligere journalist, brød først ned med den sjuskede mainstream-rapportering om frihedskonvojen som ingen anden journalist kan (vores interview). Den 28. januar afslørede Palmer hele mainstream-journalistikken globalt og implicerede dem i "det største propagandaskridt i menneskehedens historie".

"Det, jeg ser i dette, er en omfattende kontrol over de budskaber, vi alle sammen hører, som jeg ikke engang selv kendte for en uge siden, før jeg begyndte at undersøge dette. Den er total og fuldstændig."

I den mest omfattende og ædruelige analyse af medierne i dag, der afslører og går ud over Trusted New Initiative, tog Palmer, en purist og et levn fra etisk journalistik, endnu en gang sin efterforskningshue på for at afsløre den mekanisme af løgne og bedrag, der ligger til grund for og tilskynder til Covid-fortællingen og den dødbringende mRNA-"vaccinations"-kampagne. "De har blod på deres hænder. Og hvis de annoncerer det i morgen, har de stadig blod på deres hænder."

Vær venlig at hjælpe Bright Light News med at fortsætte med at bringe vigtige emner frem i lyset. Hvis du vil hjælpe os med at støtte Bright Light News, bedes du donere her eller sende en e-overførsel til [email protected].

Andre præsentationer fra den 28. januar 2023 på Zoetic Theater:

Yderligere oplysninger:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk