Dr. Mark Trozzi

Slut på type 2-diabetes | Dr. Paul Marik og Iron Will

Medicinfri behandling, der virker mod metabolisk syndrom, diabetes, fedme, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, inflammation og aldring

Vi kender Dr. Paul Marik som en verdenskendt intensivlæge, en leder inden for behandling af covid-19 og en leder inden for behandling af covid-"vaccine"-skader. Han er en af grundlæggerne af FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance).

Gennem covid-æraen har medicinalindustrien afsløret, at de absolut ikke er til at stole på. Nu sætter mange læger spørgsmålstegn ved det sidste århundredes medicinbaserede sygepleje. Vi er ved at opdage helt nye paradigmer inden for sundhed og sygdomsbehandling.

Efter mere end tyve år som medicinafhængig type 2-diabetiker har Dr. Paul Marik fået bugt med sin diabetes og andre aspekter af det metaboliske syndrom.

Dr. Paul Marik fortæller, hvordan han har befriet sig selv for type 2-diabetes og elimineret al medicin fra sit regime med: periodisk faste (tidsbegrænset spisning), en kulhydratfattig kost og afholdenhed fra forarbejdede fødevarer.

Dr. Paul Marik deler vigtige afsløringer om fordelene ved mættet fedt og behovet for at gøre op med anti-kolesterol-besættelsen. Han forklarer, at det er kulhydrater, der øger niveauet af det usunde triglycerid og sænker niveauet af det sunde HDL-kolesterol. Desuden er kolesterol ikke dårligt, men det er statinmedicin, især for den mentale funktion.

Dr. Paul Marik på 64 kurerer sig selv for type 2-diabetes

Dr. Paul Marik og FLCCC's Guide til behandling af det metaboliske syndrom, diabetes, fedme, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, inflammation og aldring

Tak til Dr. Paul Marik, Dr. Pierre Kory og Frontlinjen Covid Critical Care Alliance. De er et væld af ressourcer og oplysninger om behandling af covid, behandling af covid "vaccine" skader og nye grænser, herunder afslutning af metabolisk syndrom og andre kroniske sygdomme.

Om IronWillReport.com (modfortællingens stemme)

Mainstream-nyhederne er blevet fuldstændig upålidelige. Will Dove, grundlæggeren af StrongAndFreeCanada.org, oprettet IronWillReport.com i 2022 for at give canadierne den sandhed, som de gamle medier ikke vil rapportere, og som vores regering ikke ønsker, at du skal høre. Gennem sin ugentlige nyhedsrapport (udgivet hver fredag) og regelmæssige eksklusive interviews med eksperter, forfattere og whistleblowers bestræber Will og hans team sig på at holde dig informeret om vigtige udviklinger på mange fronter, fra Covid-fortællingen til woke-bevægelsen, korruption i regeringen og virksomheder, trusler mod vores privatliv og autonomi, ytrings- og religionsfrihed, censur og meget mere.

Tidligere gæster har været Dr. Peter McCullough, Dr. Mark Trozzi, John Carpay, Dr. Robert Malone (opfinderen af mRNA-teknologien), Dr. Richard Fleming (forfatter til "Is Covid-19 a Bioweapon"), John O'Looney og Richard Hirschman (som medvirkede i dokumentarfilmen Died Suddenly), Brian Peckford (den eneste overlevende forfatter af Charter of Rights and Freedoms), Andrew Wakefield (ophavsmand til dokumentarfilmen Vaxxed og den første, der fandt forbindelsen mellem vacciner og autisme), den canadiske frihedskæmper James Topp, Oliver Ross fra LibertyLives om beskyttelse af dit privatliv og mange flere.

Der er mange gratis interviews og rapporter på webstedet, og medlemsindhold er tilgængeligt for kun $9,95 pr. måned med en 15 dages gratis prøveperiode. Alle indtægter fra webstedet går til at finansiere kampen for vores rettigheder og frihedsrettigheder i Strong And Free Canada.

IronWillReport.com accepterer ikke nogen form for finansiering fra regeringer eller virksomheder. Alt, hvad vi gør, er finansieret af vores seere, så du kan være sikker på, at vores eneste "dagsorden" er at bringe dig sandheden..

Relateret materiale:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk