Dr. Mark Trozzi

C19 mRNA-"vacciner" blev designet til at skade os

Ikke ved et uheld, men med kriminelt forsæt.

Karen Kingston

De såkaldte C19-"vacciner" blev udviklet for at skade os. De var også kendt for ikke at være til nogen reel gavn for forebyggelse af covid-19-infektioner. Forskere, Pfizer, FDA og andre vidste dette, før de begyndte at godkende vaccinerne. Her er min brief og linket Karen Kingstons mere omfattende afsløringer.

Vi skylder tak til Karen Kingston. Den 29. november 2022 offentliggjorde hun en fremragende artikel med titlen: Hensigtsmæssige konsekvenser: mRNA-vacciner blev designet til at forårsage alvorlig sygdom og være modstandsdygtige over for antistoffer

Her vil jeg gerne kort forklare hovedpunkterne:

COVID-19 mRNA-vacciner blev ikke udviklet til at beskytte os mod covid-19-infektioner. De blev designet til at forårsage sygdom.

Barney Graham og Jason McClellan er to af de ledende forskere, der opfandt det patenterede spike-protein, som nu masseproduceres i de mere end halvdelen af menneskeheden, der er faldet som ofre for de tvungne og misvisende genetiske indsprøjtninger. Disse injektioner får dette kunstige og meget giftige spike-protein til at blive produceret i stort set alle celler i ofrenes kroppe.

spike-protein

En publikation af Graham, McClellan og deres kolleger fra februar 2020 anfører, at dette menneskeskabte coronavirus spike-glykoprotein binder sig mere aggressivt til vores menneskelige ACE2-receptorer end selve SARS-CoV2-virusset. De beskrev også, hvordan de testede flere eksisterende antistoffer mod allerede eksisterende spike-proteiner med deres kunstige spike-protein, og alle var uforenelige: de kunne ikke binde.  

Det betyder, at de opfandt et spike-protein, som var mere giftigt end spike-proteinerne i den menneskeskabte SARS-C0V2-virus og andre allerede eksisterende coronavirusser. De antistoffer, hvis produktion det ville udløse, ville være ineffektive til at forebygge covid-19-infektioner eller for den sags skyld andre coronavirus-infektioner.

De vidste, at injektionerne ville fremkalde produktionen af dette hypertoksiske spike-protein, og at dette ville udløse produktionen af antistoffer, som ikke ville have nogen gavnlig virkning på forebyggelsen af coronavirusinfektioner. Injektionerne ville give "kun skade og ingen gavn".

FDA var klar over dette, og deres egne dokumenter viser det. FDA godkendte godkendelsen af Pfizer-injektionen til nødanvendelse, da den vidste det:

  • injektionerne forhindrer ikke alvorlig covid-19 sygdom

  • injektionerne forårsager alvorlig sygdom i løbet af de 7 dage efter injektionen.

I øvrigt, sidstnævnte realitet dækkes i Canada og mange andre steder ved at "ikke at definere" nogen som vaccineret før to uger efter, at de er blevet injiceret.

FDA vidste, at injektionerne ikke forebygger coronavirusinfektioner eller alvorlig sygdom. De vidste, at de genetiske injektioner producerede et hypertoksisk spike-protein hos ofrene. De vidste, at mange mennesker ville blive alvorligt syge efter injektionerne.

Med kriminelle hensigter godkendte FDA således vaccinationerne, støttede de massive tvangsindsprøjtningskampagner og regeringerne skabte falske statistikker ved at foregive, at folk, der blev syge i de første uger efter deres indsprøjtning, var "ikke-vaccinerede".

Detaljerne vedrørende Pfizers EUA-ansøgning, FDA's støtte til kliniske forsøg på børn og deres senere godkendelse af disse dødelige injektioner til rutinemæssig administration til børn er endnu mere foruroligende. Beviserne for FDA's kriminelle hensigter er overbevisende.  

"FDA's godkendelse af COVID-19 mRNA-vacciner er ikke kun bedragerisk, det er en sammensværgelse med henblik på at begå overlagt mord på amerikanere med et biologisk våben." - Karen Kingston.

Til flere detaljers klik her, og for at følge eller støtte Karen Kingstons arbejde, besøge hendes substock.

Anbefalet materiale:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk