Dr. Mark Trozzi

Global News udfordrer forbindelsen mellem lægedødsfald og covid-19-injektioner.

Global News er ved at forberede sig på at offentliggøre en artikel, der udfordrer et af mine seneste indlæg, som også blev offentliggjort på Druthers. Dette indlæg forklarede Dr. Makis' seneste arbejde vedrørende den forbløffende stigning i canadiske lægers dødsfald efter deres egne genetiske covidinjektioner. Her er min pressemeddelelse som svar på en forespørgsel sendt til min advokat af Ashleigh Stewart fra Global News. Stewart hævder, at de afdøde lægers familiemedlemmer ikke er enige med Dr. Makis statistiske analyse.

PROCESVÆRKER

1. december 2022
TIL:  Ms. Ashleigh Stewart | Globale nyheder
FRA: Dr. Mark Trozzi

Presseerklæring om canadiske lægers død

Henvisning: Artikel i Druthers, nummer #24, november 2022

Kære fru Stewart,

Jeg begynder med at citere Deres e-mail henvendelse til min advokat, Michael Alexander:

Den 1. dec 2022, kl. 8:52, Ashleigh Stewart <[email protected]> skrev:

Tak Michael

Jeg har endnu et spørgsmål, som jeg håber, at De kan stille til Dr. Trozzi - for det første, er De bekendt med denne avisartikel? https://druthers.net/wp-content/uploads/2022/11/druthers-november-2022-resized.pdf

Trozzi fremsætter her nogle meget dristige påstande - og antyder [sic] alle 80 af disse læger døde efter at have fået vaccinen. Jeg har kontaktet deres familier. Ikke én person sagde, at deres kære døde på grund af vaccinen. Kan hr [sic] Trozzi bedes kommentere, hvor han har fået sine oplysninger om disse dødsfald fra, og svare på beskyldninger fra familiemedlemmer om, at han krænker deres minder ved at lyve over for offentligheden om, hvordan de døde?

Som svar på din forespørgsel og din påstand om, at familiemedlemmer til de afdøde læger ikke er enige i Dr. Makis' analyse, som citeret i min artikel, giver jeg dig følgende svar:

Jeg står ved Dr. Makis' analyse, som er baseret på data fra Canadian Medical Association og andre velrenommerede kilder. Tallene i denne foruroligende sag viser en klar sammenhæng mellem øget dødelighed blandt læger og administrationen af Covid-19-injektioner. Som Dr. Makis og hans team bemærker:

  1. For læger under 30 år forventes dødsfaldene at være 8 gange højere i 2022 sammenlignet med gennemsnittet for 2019-20 før injektionerne;
  2. For læger under 40 år forventes dødsfaldene at være fem gange højere i 2022 sammenlignet med gennemsnittet for 2019-20 før injektionerne;
  3. For læger under 50 år forventes dødsfaldene at være 2 gange højere i 2022 sammenlignet med gennemsnittet for 2019-20 før injektionerne.

Denne foruroligende sammenhæng bør undersøges nærmere for at fastslå, om der er en klar årsagssammenhæng med injektionerne. I øjeblikket anvender de fleste retsmedicinere i landet imidlertid ikke den immunofluorescerende farvningsprocedure, som ville afsløre, om den massive produktion af spikeproteiner forårsaget af meget eksperimentelle genetiske injektioner har resulteret i disse lægers død eller i andre tilfælde, hvor en lignende sammenhæng er tydelig.

I den Druthers artikel, som oprindeligt blev bragt i mit daglige nyhedsbrev, kondolerede jeg de afdøde lægers familiemedlemmer. Jeg kondolerer endnu en gang. Hvis nogen familiemedlemmer er fornærmet eller bekymret over de spørgsmål, som Dr. Makis' analyse rejser, og mine bestræbelser på at gøre offentligheden opmærksom på dem, beklager jeg virkelig. Men min pligt som læge er ikke at gøre nogen skade, og jeg er derfor forpligtet af den hippokratiske ed til at advare disse familiemedlemmer og befolkningen i vores land om potentielle farer ved Covid-19-injektioner, som ikke længere kan anses for at være sikre og effektive.

Jeg vil lægge dette svar på drtrozzi.org, og hr. Alexander vil lægge det på LinkedIn for at sikre nøjagtigheden i rapporteringen.

Med venlig hilsen,
Dr. Mark Trozzi
pr: Michael Alexander, MA, JD, LLM
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk