Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Iron Will Report: CPSO's forbrydelser

Med advokat Michael Alexander, Dr. Crystal Luchkiw, Dr. Patrick Phillips og Dr. Mark Trozzi

Her er Iron Will's interview med dette hold, der står op for menneskerettigheder og mod misbrug af Ontario Medical Regulatory, CPSO. Alexander og lægerne rejste charterkrav mod CPSO i en Disciplinærinstansen den 23. november 2022.

Iron Will's introduktion til dette interview

Dr. Mark Trozzi, Dr. Patrick Phillips og Dr. Crystal Luchkiw forklarer sammen med deres advokat Michael Alexander deres strategi for at imødegå CPSO's kriminelle handlinger ved at suspendere etiske lægers licenser og forsøge at krænke fortroligheden af deres patienters lægejournaler.

Alle tre læger har fortalt deres patienter sandheden om Covid og de giftige injektioner. Derfor er alle tre i disciplinærsager ved Ontario College of Physicians and Surgeons, og to af dem, dr. Luchkiw og Phillips, har fået inddraget deres autorisationer.

CPSO krænker også patienternes rettigheder ved at forsøge at beslaglægge lægejournaler på ulovlig vis. Disse modige læger har ofret alt for at beskytte deres patienter. Michael Alexander giver håb med en aldrig tidligere anvendt juridisk strategi, som kan føre til, at alle anklager droppes, og at lægernes licenser genaktiveres.

- Hvad var det præcis, som disse læger gjorde, der vakte CPSO's vrede?

- Hvad gør Michael for at imødegå CPSO, som aldrig er blevet gjort før?

- Hvordan krænker CPSO patienternes ret til lægeligt privatliv?

- Hvorfor er "faglig forseelse" en falsk anklage i henhold til CPSO's egne regler?

Anbefalet relateret materiale og referencer

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk