Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Canadas "vicepremierminister" Chrystia Freeland er en farlig spøg

Se Chrystia Freelands uærlighed og manglende forbindelse

Canadas "vicepremierminister" Chrystia Freeland ville ikke være andet end en joke, hvis hun ikke var så farlig. Hun er en trofast agent for WEF. De er en fjendtlig udenlandsk fjende, der arbejder på at ødelægge vores land, sundhed, forfatning og rettigheder, mens de skaber et dystopisk globalt diktatur.  

I sidste uge vidnede hun i forbindelse med undersøgelsen af beredskabsloven. Hun forsøgte at retfærdiggøre sin og Trudeaus påberåbelse af den moderne version af War Measures Act. De brugte dette til voldeligt at knuse Truckers Rally og krænke canadiernes rettigheder, herunder vores forsamlings-, ytrings-, ejendoms- og ejendomsfrihed og fredelige protester. Bright Light Nyheder sammenligner hendes påstande med virkeligheden. Vi beder og arbejder for retfærdighed, for retsforfølgelse af Trudeau, Freeland og andre og for, at retsstatsprincippet og menneskerettighederne vender tilbage til Canada.

Relateret materiale:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk