Varsomme forældre, red børn

Vær med til at sikre, at alle forældre modtager denne etminutters advarsel fra World Council for Health til forældre til spædbørn og småbørn.

Det er bizart og foruroligende, at agenturer rundt om i verden fortsætter med at fremme indsprøjtningen af farlige, misvisende genetiske eksperimenter i små børn, for hvem covid-19 ikke udgør nogen alvorlig risiko. Vær venlig at hjælpe med at mindske denne katastrofe ved at sende dette korte budskab til forældre overalt. Her er den på engelsk, spansk og tysk, plus links til budskabet på flere sprog og til flere lande.

Benyt dig af de ressourcer, der findes på Verdensrådet for Sundhed og hjælpe med at støtte vores arbejde. Hjælp de forsømte personer, der er blevet såret af tvangsindsprøjtninger og tvangsindsprøjtninger, ved at dele denne afvænningsvejledning: https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Hjælp med at afhjælpe frygten og forvirringen omkring covid-19 infektioner med denne guide til hjemmebehandling: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guide/

Hvis du vil vide mere om de farlige misrepræsenterede covid-19 injektioner:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk