Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Big Pharma's fremtid del 5 | Dr Rob Verkerk

Ti store grunde til, at det er begyndelsen til enden for "Big Pharma"

Fra Better Way-konferencen den 17. september i Wien, Østrig. Denne blev afholdt af Vi viser vores ansigter og medfinansieret af Verdensrådet for Sundhed.

Om videoen

Her er den sidste del af den femdelte wienerserie om, hvordan fremtiden for "big pharma" bør se ud. Dr. Rob Verkerk er grundlægger af ANH International. I 40 år har han forsket i og fremmet naturlig sundhed og bæredygtige økosystemer. I den proces har han oplevet og kæmpet mod korruptionen og den ødelæggende virkning af både pesticid- og medicinalindustrien.

Dr. Verkerks præsentation er rig på velfortjent indsigt i biologi, forretning, svindel og korruption. Store medicinalfirmaer samarbejder med små bioteknologiske virksomheder og kontrollerer mange politikere og bureaukrater. De bruger menneskeheden som forsøgskaniner og går endda så langt som til de nuværende genmodificerende covid-19-injektioner, der fejlagtigt fremstilles som "vacciner" og påtvinges verdens befolkninger.

Dr. Verkerk forklarer, hvordan big pharma er: sygdomscentreret; korrupt, bedragerisk og kriminelt; vildledende; dyrt; ineffektivt; farligt; fremmed og i strid med naturen; forurenende; misbrug; og umyndiggørende.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk