Hvorfor de globale rovdyr arbejder så hårdt for at lukke munden på Alex Jones

Lige siden civilisationens begyndelse har onde mennesker lavet sammensværgelser. Det er ikke en teori; det er historie. Her er et 2 minutters klip fra 2002, hvor Alex Jones afslørede og forudsagde så meget af det, der er sket siden da, og som sker nu.

For et dybere kig på Alex Jones afsløring af den globalistiske dagsorden om at gøre menneskeheden til slave, herunder brugen af tvangsindsprøjtninger, er her hans Dokumentarfilm fra 2007 kaldet End Game.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk