Dr. Mark Trozzi

Brandy Vaughn Whistleblower dør på mistænkelig vis

Brandy Vaughn, en tapper "big pharma"-whistleblower, som døde mistænkeligt. Hendes budskab er vigtigt at høre og dele.

Tak Vågn op Canada for alt jeres store arbejde, herunder at gøre os opmærksom på Brandy Vaughn.  

Før Covid var Viox et dødbringende lægemiddel med høj indtjening. Det indbragte Merck en formue og dræbte mellem 50.000 og 500.000 mennesker. Brandy Vaughn var ansat hos Merck Pharmaceuticals; hendes job var at promovere Viox. Da hun indså, at den morderiske masse i Big Pharma havde en "profit frem for mennesker"-filosofi, gik hun ud. Hun blev en tapper whistleblower og kæmpede hårdt i covid-krigen. Efter trusler og flere indbrud i hendes hjem blev den 44-årige Brandy fundet død af sin søn den 7. december 2020. Vi vil ikke glemme hende. Her er en motiverende og informativ video med hendes budskaber og indsigt i "big pharma "s ondskab og den fare, de udgør for os alle.

Kommentarer fra Awake Canada

"Brandy talte ud og afslørede Big Pharma's indre arbejde. Jeg så hendes live-videoer, da hun viste, at der blev brudt ind i hendes hus, og at hun modtog trusler. Hun sagde, at hun ikke ville give op og blive ved med at tale ud. Efter ca. 3 videoer, der viste indbruddene og hendes frygt, blev hun fundet død i sit hus. Det var ikke selvmord. Det var mord. Det var kort tid efter offentliggørelsen af pandemien. Disse virksomheder er mere end uhyggelige. De har indtaget vores medicinske systemer. De betaler vores College of Physicians and Surgeons for at udbrede løgne. Se denne dokumentarfilm om en sand helt, der døde ved at afsløre sandheden om Big Pharma."

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk