Kaptajn Alan Dane | Fare: Injicerede piloter

Piloter over hele verden er blevet tvunget til at deltage i det giftige genetiske covid-19 eksperiment. Flyrejser er lige blevet meget farligere!

Kaptajn Alan Dana rapporterer om nogle af de seneste skræmmende begivenheder med covid "vaccine"-forgiftede piloter. 2 minutter.

Kaptajn Dana er en meget erfaren pilot, som altid har passet godt på sit helbred. Han har britiske, amerikanske og australske erhvervsmæssige flytransportlicenser, herunder en FAA Accident Prevention Councillor-betegnelse. Hans samlede erfaring er på over 35 år, og han har nu over 23 000 flyvetimer. Da hans arbejdsgiver Qantas insisterede på, at han skulle tage en ny Covid-19-injektion, nægtede Alan. Qantas fyrede ham. Ud over at gøre offentligheden opmærksom på de farer, vi nu står over for i flyvemaskiner, indbringer kaptajn Dana og andre flybesætningsmedlemmer Qantas for retten.

Her er kaptajn Danas fulde præsentation af 7. november 2022 for World Council for Health med titlen "The Implications of the Experimental Covid-19 Injections on Air Travel" (Konsekvenserne af de eksperimentelle Covid-19-injektioner for flyrejser).

Anbefalet supplerende materiale:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

1 kommentar

  1. Åh, du godeste. Det er forfærdeligt. De forsøger ikke kun at dræbe folk med dette eksperiment, men også alle andre.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk