Rigtigt håb i Alberta

Dr. Makis forklarer, hvor hurtigt en lovlig provinsregering kan rette op på tingene og lade helingen begynde.

I øjeblikket, det meste af Canada fortsætter sin nedadgående spiral mod Bill Gates' folkemorderiske dystopi. Læge- og kirurgkollegier i alle vores provinser har hengivent har tjent den covidiske dagsorden og har været ledende bagmænd i forbrydelser mod menneskeheden. De er fortsat uomvendte; men der er konkret håb håb håb i Alberta.

Mens Trudeau og andre premierministre tjener canadierne... til den WEF på et sølvfad; Alberta's nye regering er der har til hensigt at arbejde for befolkningen. I dette 5-minutters klip med Maryanne Gebauer forklarer Dr. William Makis, hvordan gode politikere hurtigt kan gøre en ende på CPSA's kriminelle løbebane og frigøre etisk ærlig sundhed, begyndende i Alberta.

Mange gode canadiske læger er bekymrede. Vi spekulerer og udtænker strategier for, hvordan vi skal begynde at behandle covid "vaccine" skadede, afvist og forladt Canadiere. I hele Canada, herunder i min provins OntarioCPS'erne bruger våben og misbruger deres magt over for enhver læge, der så meget som anerkender skaderne, endsige behandler dem. Alberta kan snart blive et sted, hvor vores bedste læger flytter hen og begynder at rydde op i det biologiske rod skabt af de samvittighedskriminelle i hele vores nation.  

Her er flere relaterede gode nyheder fra Alberta: COVID-vaccinkritiker Dr. Paul Alexander taler med Alberta Health.

Her noget fra en af Canadas skatteyderfinansierede, WEF-venlige propagandister. De lægger deres eget præg på det og fortsætter endda med at promovere de immunsystemødelæggende covidinjektioner, men de mange syge børn efter to år med masker, isolation og tvungne injektioner taler sit tydelige sprog.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk