Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Trozzi | Big Pharma's fremtid | Del 1

Dr. Trozzi præsenterer panel 5 på Better Way-konferencen i Wien og talerne Dr. Cosford, Dr. Guetzkow, Dr. Vanden Bossche og Dr. Verkerk

Den 17. september 2022, på den Better Way-konference i Wien, Østrig, havde jeg den ære at være vært for et panel af eksperter, der diskuterede, hvordan fremtiden for "big pharma" skal se ud.

Panelet bestod af fem dele, der begyndte med min introduktion. I timerne forud for dette panel havde globale eksperter beskrevet de foruroligende fysiske skader, dødsfald og obduktioner af ofre for covid-injektioner samt psykiske skader som følge af covid-crimes-againainst-humanity en'total. Det er unødvendigt at sige, at da vores panel skulle begynde, havde det store publikum brug for lidt opmuntring og latter, inden vi dykkede ned i "big pharma "s forbrydelser og blodbad. Jeg håber, at denne introduktion fra mig selv var opløftende og lidt humoristisk, uden at være usmagelig. Nyd det!

Better Way-arrangementerne fra den 15. til 19. september 2022 i Wien, Østrig, blev afholdt af Vi viser vores ansigter og medfinansieret af Verdensrådet for Sundhed.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk