Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Sucharit Bhakdis presserende budskab

Hvorfor de covidiske "vacciner" aldrig kan virke. Hvordan de ødelægger menneskeliv. Mikroskopiske billeder fra obduktioner. En opfordring til at stå sammen, blive menneskelige igen og overvinde de covidiske psykopater.

Dr. Sucharit Bhakdi er en verdenskendt virolog og professor i mikrobiologi. Han har gjort store opdagelser inden for immunologi og virologi. Ud over sin videnskabelige genialitet udviser han også medfølelse. Så det er ikke underligt, at han hverken er på sidelinjen eller i Big Pharmas laboratorier, der deltager i og profiterer af de medfødte forbrydelser mod menneskeheden. Han deler snarere ud af sin videnskabelige viden og visdom, advarer os alle og opfordrer videnskabsfolk, læger, politikere og andre til at se på fakta og ændre kurs.

I september mødte Dr. Bhakdi for første gang op personligt i de seneste år. Det var på Better Way-konference i Wien, Østrig. Canadas Glen Jung fra Bright Light Nyheder interviewede ham på sidelinjen og delte denne fremragende video, der indeholder deres interview og dele af Dr. Bhakdis præsentation på konferencen.

Her er en to minutters trailer, hvor Dr. Bhakdi viser og beskriver den alvorlige og hidtil usete patologi forårsaget af covidinjektionerne.

Dr. Bhakdi forklarer, hvorfor disse såkaldte "vacciner" aldrig kan virke til at forebygge eller bekæmpe kovidinfektion. Han forklarer, at de i stedet forgifter kroppen og starter en meget destruktiv proces, hvor vores eget immunsystem ødelægger vores blodkar og væv i hele kroppen.

"Menneskeheden er ved at blive ødelagt", og Dr. Bhakdi opfordrer videnskabsfolk, læger og andre til at se på bjerget af solide beviser. "En læge, der myrder mennesker, er den værste kriminelle i live."

Dr. Bhakdi bemærker, at han er "frygtelig bekymret" for canadierne, da den canadiske regering "gør ting, der er åbenlyst kriminelle; de dræber mennesker".

Med hensyn til de covidiske kriminelles onde genialitet identificerer Dr. Bhakdi deres brug af frygt og tankekontrol; de bryder folks vilje og dehumaniserer os. De har "marionetter" i regeringer verden over, især i lande som Canada og Australien. "De lydige politikere ved, hvad de gør."

På den lyse side af denne mørke situation forklarer Dr. Bhakdi, at "vores immunsystem er bedre end deres virus." Han opfordrer og opmuntrer os til at stå sammen, blive menneskelige igen og overvinde disse psykopater.

Her er det fulde Bright Light News-interview med Dr. Bhakdi. Det er rigt på information og er værd at se:

Tak og støtte til Bright Light News

Mens CBC og andre propogandister modtager massive statslige midler til at bedrage os og føre os til slagtning, arbejder Bright Light News utrætteligt på et sparsomt budget for at opdage og dele sandheden og forsvare vores liv og fremtid. Vær med til at støtte deres arbejde.

Her er hele Bright Light News' udskrift af dette interview med Dr. Bhakdi.

For mere fra Dr Sucharit Bhakdi.

For en solidt grundlag i videnskaben om de skændige covid-19-injektioner.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk