Dr. Mark Trozzi

Mark Sexton tidligere politimand | Citizens Enforce te Law

Når regeringer og institutioner svigter deres pligter og er under kriminel kontrol, må læger, politifolk og andre holde fast ved deres ed på trods af forfølgelse. Alle mænd og kvinder har ret og pligt til at opretholde loven.

Læger aflægger en ed, og det samme gør politiet. 

Læger aflægger en ed, når de begynder at praktisere som læge. Imidlertid er cige regeringer og medicinske tilsynsmyndigheder deltager i dag engageret i de blodige forbrydelser mod menneskeheden. De presser læger til at blive genetisk injiceret og deltage i forbrydelserne. De truer og angriber vores karrierer og levebrød, hvis vi ikke gør det. Læger, der følger den ulovlige covid-dagsorden, svækker deres ed og deltager i covid-forbrydelserne mod menneskeheden. I mellemtiden tjener og beskytter mange etiske læger, som holder deres ed, offentligheden uafhængigt som frie mænd og kvinder, der handler lovligt for at beskytte deres medmennesker.

Politiet aflægger også en ed, når de tiltræder deres erhverv. Den omfatter generelt overholdelse af retsstatsprincippet, menneskerettighederne og forfatningen, som i Canada omfatter det canadiske charter om rettigheder.

Ligesom lægerne er mange politifolk blevet tvunget og manipuleret ikke blot til at blive genetisk injiceret, men også til at håndhæve ulovlige mandater. Det betyder, at de nu også eksisterer og handler i modstrid med deres edsaflæggelse. I lighed med de etiske læger tjener mange etiske politifolk os nu uafhængigt som frie mænd og kvinder for at opretholde deres ed om at "sikre samfundets sikkerhed og bevarelse af menneskeliv".

Mark Sexton er et godt eksempel på en sådan politimand. Denne "tidligere" politimand fra Det Forenede Kongerige arbejder utrætteligt for at opretholde loven og standse de gemene forbrydelser mod menneskeheden. Han er en stor rollemodel for os alle, især politiet. Her ser vi Mark Sexton i aktion, hvor han håndhæver loven og forsvarer sine medmennesker på et "vaccine"-center, hvor de meget giftige og misvisende covid-19-genstoffer dagligt sprøjtes ind i intetanende og tvungne mænd, kvinder og børn.

Det er et godt eksempel for os alle. Mark Sexton og hans lille team viser, hvordan det gøres, korrekt, respektfuldt, lovligt og effektivt.

Her er den internationale sammenslutning af politichefer, som har aflagt en æresed for retshåndhævende myndigheder:

Vigtige organisationer af politifolk, der holder deres ed, opretholder loven og beskytter os alle:

Følg og støt dem venligst

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk