Dr. Mark Trozzi

CPSO "Vaccine"-undtagelser og trypanofobi

Du er ikke bange for at dø. Du er bange for nåle.

Jeg vil gerne give Dem fem minutter til at vise Dem de råd, som læger i Ontario modtager fra College of Physicians and Surgeons of Ontario, om hvordan de skal håndtere folk, der søger om en medicinsk undtagelse fra de eksperimentelle genetiske covidinjektioner.

Undskyldninger, her er det billede af VAERS-billedet om uønskede hændelser, der skulle vises som det fjerde dias. Her er et godt websted, hvor du kan se USA's VAERS-data godt præsenteret og regelmæssigt opdateret.

Denne tabel viser de numeriske VAERS-totaler frem til 20221007
Læg mærke til, at i alle negative parametre er covid-injektionerne efterfulgt af mere skade end alle vacciner mod alle sygdomme i alle tredive år tilsammen. Dette omfatter mere end tre gange så mange dødsfald og mere end fem gange så mange fødselsdefekter. VAERS er et frivilligt rapporteringssystem, og mange eksperter anslår, at det faktiske antal dødsfald og andre bivirkninger er op til hundrede gange højere end ovenstående tal.

Links:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk