Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

En mærkelig beskyldning

Sidste sommer tog jeg et betydeligt dybt dyk ned i spørgsmålene om bakterie- og terrænteorier; og om virus og især SAR C0V2 faktisk eksisterer? Ud over min selvstændige undersøgelse deltog jeg i en præsentation og et spørgsmål og svar med Dr. Wahg. Under Dr. Kathrada og Verkerk's fremragende formandskab undersøgte og drøftede vi i Udvalget for Sundhed og Humanistisk Videnskab under Det Internationale Sundhedsråd disse spørgsmål.

Den 5. september delte jeg mine personlige konklusioner om disse spørgsmål i en video med titlen "Germ & Terrain Reality. Er SARS CoV2 virkelig?" Samtidig har Dr. Rob Verkerk PhD, grundlægger af ANH International, offentliggjort en fremragende artikel med titlen "Eksisterer virussen? Et kritisk behov for en løsning". Det er helt fint, og jeg håber, at I nød det, vi hver især har delt.

Siden den 5. september er der imidlertid sket noget mærkeligt: Dr. Verkerk, jeg selv og andre videnskabsmænd med lignende konklusioner er blevet beskyldt for noget bizart.  

Jeg håber, at du vil synes, at dette er ti minutter værd. Der kan være noget vigtigt her for vores enhed og succes.

Andet relateret materiale:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk