Dr. Mark Trozzi

Dr. Charles Hoffe, Dr. Stephen Malthouse og Cris Vleck

Bright Light News rapporterer: Dr. Charles Hoffe & Stephen Malthouse, canadiske læger, der er blevet udskældt for at vove at holde deres ed og dele sandheden om Covid-19 "vacciner", slutter sig til medstifter Cris Vleck, vaxjustice.org, for at give en stemme og støtte til dem, der gjorde, som de blev bedt om: at blive "vaccineret" for at beskytte sig selv og andre for at stoppe "pandemien".

I stedet fik de skader og blev derefter ignoreret og latterliggjort for at fremsætte sådanne påstande. USA. OPENVAERS system, der rapporterer over 1,4 millioner bivirkninger og 31.000 dødsfald, er et lille bevis på den uomtvistelige kendsgerning, at der er noget alvorligt farligt og uretfærdigt på færde.

Hoffe og Malthouse og Vleck, når de diskuterer den 10-dages kampagne for at skabe retfærdighed for de vaccinerede, og besøg vaxjustice.org, hvis du eller en du kender er blevet skadet, for at foretage en anmeldelse og/eller modtage støtte eller for at give et bidrag.

Busturnéen om retfærdighed for de vaccinerede i BC er gået i gang

Pilotlanceringen af kampagnen "Justice for the Vaccinated" blev skudt i gang onsdag den 28. september i Kamloops, BC. Turen vil køre i udvalgte byer i BC indtil den endelige dato den 7. oktober, hvor vi vil deltage i demonstrationen ved College of Physicians and Surgeons.

Retfærdighedsturnéen har 3 mål.

 1. Oplys lokalsamfundene om COVID-19-"vaccinens" skadevirkninger og gør opmærksom på bekymringerne
  omkring det manglende informerede samtykke.
 2. Lav videoer og vidnesbyrd, der kan deles fra peer-to-peer for at advare om potentialet
  skader forårsaget af COVID-19 "vaccinen"
 3. Indsamling af bevismateriale gennem vidneudsagn samt registrering af vaccineskader, der skal kompileres
  i Vaxxtracker-databasen for at skabe et mere præcist rapporteringssystem. Denne
  vil også blive brugt som en bevismaterialepakke til fremtidige juridiske og retslige projekter.

På turen til BC vil der være arrangementer på steder med foredrag af Dr. Stephen Malthouse og Dr. Charles Hoffe. Der vil også være mulighed for, at folk, der er blevet ramt af COVID-19-"vaccine"-skader, kan dele deres historier, få hjælp til at lave vidnesbyrd og få deres skadesrapporter tilføjet til Vaxxtracker-databasen. En plakat med en tidsplan for turen er vedlagt denne meddelelse. Yderligere oplysninger kan fås på webstedet Justice for the Vaccinated på adressen VavJustice.org

Relevante links
Vaxjustice.org
Vaxxtracker.com

Kontaktpersoner for medierne
Cris Vleck
250-483-5987

Shelly Semmler
604-707-00000

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk