Dr. Mark Trozzi

Radikal helbredelse og optimal sundhed

Ti metoder, der kan hjælpe os alle betydeligt.

Introduktion

Den farmakologiske industri har brugt næsten et århundrede på at sætte skyklapper på både læger og patienter, så vi ser sundhed og helbredelse gennem et meget snævert spektrum, nemlig patenterede lægemidler, som næsten udelukkende er giftstoffer i henhold til præcise videnskabelige definitioner. Vi behandler f.eks. mavesår med protonpumpe inhibitorer; depression med serotonin-genoptagelse inhibitorer; højt blodtryk med calciumkanal blokkere, beta-blokkere, og angiotensin-konverterende enzym inhibitorer; og hjertesygdom med blodplader inhibitorer eller antikoaguleringsmidler. Mere end 90% af de receptpligtige lægemidler er pr. definition giftstoffer. Jeg siger ikke, at der ikke er nogen rolle for brugen af disse tinkturer af gift til behandling af sygdom; men vi bør tage de skyklapper af, som den farmakologiske industri har udformet, og drage fordel af det meget brede spektrum af handlinger og stoffer, der kan forbedre vores sundhed og føre os ud af sygdom og ind i "lethed" eller "sundhed".

Som en let introduktion til dette befriende forum kan vi overveje ti ting, som er en ret konsekvent praksis blandt folk, der har haft succes med at komme sig fra en alvorlig sygdom. Disse praksisser er konsekvente blandt sjældne og specielle mennesker, der er kommet sig over kræft i stadie 4 og andre sygdomme, der normalt anses for at være "uhelbredelige" eller "uhelbredelige". Vi behøver ikke at vente på kræft i stadie 4, for at praktisere disse nøgler til et godt helbred nu.

Her er ti af de bedste metoder til helbredelse:

1.

Styrk dig selv - Accepter ikke en passiv rolle i forhold til dit helbred. Dine læger og andre sundhedspersoner er en støtte, men det er dig, der står ved roret. Vær kreativ og ambitiøs. Nogle mennesker, der får en terminal diagnose, ser det som en mulighed for at nå dybt ind i sig selv, plus studere, lære og udvikle sig.

2.

Radikalt ændre din kost - De fleste moderne sygdomme har deres rod i dårlig ernæring, hvilket er alt for almindeligt. Fødevareindustrien er ikke din ven og bør ikke stole på den. Tag en aktiv rolle i din ernæring. Undersøg ernæring og omsæt din viden til praksis. Mad er medicin, og visse kostvalg kan give den menneskelige krop mulighed for at helbrede på ærefrygtindgydende måder.

3.

Slip undertrykte følelser - Der er en sammenhæng mellem vores helbred og undertrykte følelser. At finde sunde måder, tidspunkter, steder og støttende mennesker, der kan hjælpe os med at slippe dybt rodfæstet smerte, kan være meget befriende og have en utrolig helbredende kraft.

4.

Positiv bevidsthed - Utallige åndelige lærere har længe understreget, at positive trossystemer kan have en betydelig gavnlig effekt på vores helbred. At praktisere taknemmelighed i bøn og meditation bringer vores opmærksomhed på alle de gode ting i vores liv og skaber positive følelser. Kvantefysikken er meget reel og er grundlæggende for alt, hvad der eksisterer, herunder os selv. Kvantefysik er lige så virkelig som anatomi og biokemi. Den viser os, at tingene ikke er så faste og stive, som de ser ud til at være, og at vores tanker har en dybtgående indflydelse på selve materiens substans, herunder vores kroppe og alt omkring os. Positiv tænkning giver positive oplevelser og et godt helbred.

5.

Træning og bevægelse. Det moderne liv er meget stillesiddende. Maskiner udfører det meste af det tunge arbejde. Det er klogt af os at bruge mere tid på at være fysisk aktive. Det modsatte af en sofa-kartoffel er en person, der går i timevis uden at spise og vælger at være fysisk aktiv i arbejde, leg og motion. Moderne stress er abstrakt; den gør os anspændte og sætter os i en kamp- eller flugttilstand, men uden nogen naturlig udløsning for denne energi. Det efterlader os opspændte og anspændte. I gamle dage var kilden til stress noget som en sulten bjørn, der jagtede os. Vi ville løbe hurtigt og hårdt, indtil vi var fri for fare. Så faldt vi sammen, fik vejret og følte os meget lettede og afslappede. Det var sund stressudløsende motion. I moderne tider skal vi vælge at være fysisk aktive. Selv korte perioder med intens motion vil stimulere kroppen til at vokse sig stærk. Det afhjælper også den usunde tilstand af ophobet stress, som er en tilstand, der hindrer helbredelse. Der er mange måder at dyrke motion på. Find dem, der fungerer for dig, og kom i gang i dag.

6.

Lev med et formål. Anerkend de mennesker, lidenskaber og formål, der inspirerer dig. Vær kreativ, og gør hver dag noget for at gøre verden til et bedre sted. Hver af os har særlige talenter og visioner; at sætte dem i praksis gør livet meningsfuldt.

7.

Uddybe vores åndelige forbindelse. I århundreder har vi anerkendt triaden af sind, krop og ånd. I moderne tider er der mange påvirkninger, som fuldstændig negligerer det åndelige aspekt af tilværelsen. Det er klogt af os at pleje og trække på livets åndelige aspekt. Bøn, meditation, tid i naturen, taknemmelighed, beundring af skønhed, overførsel af kærlighed, at være helt til stede her og nu, at berolige vores tanker og befri vores sind fra overdreven begær og frygt; er alle traditionelle praksisser, der forbedrer vores meget reelle og vigtige åndelige sundhed.

8.

Gør intelligent brug af nutraceuticals og medicinske urter. I modsætning til den farmakologiske industris fokus på at forgifte vores naturlige biokemi med syntetiske og patenterede kemikalier, kan vi bruge næringsstoffer og ting fra naturen til at forbedre vores biokemiske processer og dermed bidrage til at skabe ægte sundhed. Intelligent brug af urter og kosttilskud er et værdifuldt bidrag til vores wellness-rejse.

9.

Intuition er vigtig. Hver af os har intuitive evner. At lytte til "vores mavefornemmelse", "vores hjerte", "vores følelser" og "fornemmelser" er en vigtig del af at foretage kloge vurderinger og valg. Når vi lytter til vores intuition, hjælper den os med at vide, hvad vores krop har brug for, for at vi kan komme videre med vores sundhed.

10.

Fremme og nyde sund social støtte. Vi er sociale væsener. Det er klogt at undgå negative relationer og sociale vaner, men at pleje kærlige venskaber og støtte hinanden er grundlæggende for vores sind, krop og sjæls sundhed. Vi er afhængige af hinanden for at overleve; at lære at give og modtage støtte fra andre er afgørende for vores sundhed. Mennesker, der er kommet sig fantastisk fra alvorlige sygdomme, har været åbne over for og nydt godt af støtte fra venner og eksperter.

Dokumentarfilm om helbredelse, af Kelly Noonan-Gores

Her er en dokumentarfilm fra 2017 skrevet og instrueret af Kelly Noonan-Gores med titlen "Heal". I denne film opsøgte instruktøren mennesker, der opnåede en ekstraordinær helbredelse efter alvorlige sygdomme; samt de eksperter, healere og lærere, der hjalp dem på deres rejse til velvære. Filmen er befriende, informativ og styrkende. Nyd den!

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk