Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Shoemakers brev til den canadiske regering

Læs, del og støt Dr. Shoemakers brev til det canadiske sundhedsagentur og National Advisory Committee on Immunizations

Udskrift

Dr. Shoemaker er fortsat årvågen og aktiv i kampen for canadierne.

Covid-19-injektionerne ødelægger immunsystemet (se: en, to, tre, fire, fem). Coronavirus-varianter fortsætter med at udvikle sig i de høje virale belastninger, der trives i vores tvungne og injicerede venner og familier. Den synergistiske virkning af den menneskeskabte virus, og injektionerne er en biologisk katastrofe, hvor de mest "vaccinerede" mennesker bukker mest dramatisk under for de varianter, som de har været vant til at dyrke. Selv hvis retfærdigheden kommer i morgen, og vi ser lovlige fængslinger af folk som Tedros, Fauci, Porte, Schwab, Trudeau og andre; vi står stadig over for en enorm sundhedskatastrofe, der er under udvikling, og som kræver løsninger. De to bedste strategier er enkle. For det første skal man stoppe såkaldte "Covid 19-vacciner". Andet , behandle den forventede overflod af covid-infektioner, som crescendo i de mest "vaccinerede" og derfor immunsupprimerede personer blandt os. Behandlingen af disse covid-infektioner kræver kendte sikre og effektive behandlinger, herunder antivirale midler ivermectin og hydroxychloroquin.

Dr. Shoemaker og Karen Rucas O.T. har skrevet et brev til det canadiske sundhedsvæsen og den nationale rådgivende komité for vaccinationer. Brevet findes nedenfor og har min fulde støtte. Det indeholder masser af dokumentation og solid logik til støtte for de to anmodninger:

  1. give canadiske læger og patienter adgang til disse sikre, billige og effektive lægemidler til en overkommelig pris
  2. Stop indsprøjtningen af disse mislykkede og farlige genetiske eksperimenter i vores børn.

Dette brev har min fulde støtte. Læs det venligst og del det rundt om i verden. Det er velrefereret med links, der gør det til et meget nyttigt dokument for os alle, herunder aktivister, undervisere og gode jurister.  

Den canadiske regering har været døv for ærlige læger, videnskabsfolk og lastbilchauffører. Deling af dette åbne brev i Canada og internationalt bør bidrage til at øge presset på den besatte canadiske regering for at få den til at stoppe angrebet på vores sundhed, frihed, ærlige læger og ægte videnskab.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk