Dr. Shoemakers brev til den canadiske regering

Læs, del og støt Dr. Shoemakers brev til det canadiske sundhedsagentur og National Advisory Committee on Immunizations

Udskrift

Dr. Shoemaker er fortsat årvågen og aktiv i kampen for canadierne.

Covid-19-injektionerne ødelægger immunsystemet (se: en, to, tre, fire, fem). Coronavirus-varianter fortsætter med at udvikle sig i de høje virale belastninger, der trives i vores tvungne og injicerede venner og familier. Den synergistiske virkning af den menneskeskabte virus, og injektionerne er en biologisk katastrofe, hvor de mest "vaccinerede" mennesker bukker mest dramatisk under for de varianter, som de har været vant til at dyrke. Selv hvis retfærdigheden kommer i morgen, og vi ser lovlige fængslinger af folk som Tedros, Fauci, Porte, Schwab, Trudeau og andre; vi står stadig over for en enorm sundhedskatastrofe, der er under udvikling, og som kræver løsninger. De to bedste strategier er enkle. For det første skal man stoppe såkaldte "Covid 19-vacciner". Andet , behandle den forventede overflod af covid-infektioner, som crescendo i de mest "vaccinerede" og derfor immunsupprimerede personer blandt os. Behandlingen af disse covid-infektioner kræver kendte sikre og effektive behandlinger, herunder antivirale midler ivermectin og hydroxychloroquin.

Dr. Shoemaker og Karen Rucas O.T. har skrevet et brev til det canadiske sundhedsvæsen og den nationale rådgivende komité for vaccinationer. Brevet findes nedenfor og har min fulde støtte. Det indeholder masser af dokumentation og solid logik til støtte for de to anmodninger:

  1. give canadiske læger og patienter adgang til disse sikre, billige og effektive lægemidler til en overkommelig pris
  2. Stop indsprøjtningen af disse mislykkede og farlige genetiske eksperimenter i vores børn.

Dette brev har min fulde støtte. Læs det venligst og del det rundt om i verden. Det er velrefereret med links, der gør det til et meget nyttigt dokument for os alle, herunder aktivister, undervisere og gode jurister.  

Den canadiske regering har været døv for ærlige læger, videnskabsfolk og lastbilchauffører. Deling af dette åbne brev i Canada og internationalt bør bidrage til at øge presset på den besatte canadiske regering for at få den til at stoppe angrebet på vores sundhed, frihed, ærlige læger og ægte videnskab.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk