Huaei-svamp hjælper med at reparere ribosomskader fra covideskud

Covid-"vacciner" er mere ødelæggende for vitale ribosomer end kemoterapi.

Dette medfører en dybtgående forringelse af helbredet og fremskyndet aldring. Heldigvis findes der en svamp, der hjælper.

Huaier-svampes virkninger på funktionel kompensation med destruktiv ribosomal RNA-struktur efter anti-SARS-CoV-2 mRNA-vaccination

af Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki, Yuji Maeda, Ding Wei og , Zhengxin Lu

Abstrakt

Selv om vaccinationsstrategien mod COVID-19 har en slående virkning på verdensplan, er en langsigtet indflydelse af sekventielle virale mRNA-injektioner ukendt. Vi analyserede biologiske ændringer ved total RNA-sekventering i Pfizer-BioNTech-vaccinerede normale raske frivillige og kræftpatienter med eller uden adjuverende Huaier-behandling. Der blev identificeret en betydelig ødelæggelse af ribosomale RNA-strukturer, som blev forstærket af serielle skud. I modsætning til den ødelæggelse, der forårsages af kemoterapi med platin(II)-kompleks, blev der konstateret en progressiv ødelæggelse af 18S-ribosomer selv 6 måneder efter vaccinationen. Påvirkningen resulterede i en massiv hæmning af translation og transkription, hvilket i høj grad påvirker den intra/interneurale signaloverførsel og lipidmetabolismen, der er relateret til aldringsprocessen. Huaier kompenserede for disse dysfunktioner ved miRNA-medieret transkriptionskontrol ved typisk aktivering i PI3K/AKT-signalvejen. Gene Ontology-analyse afslørede spontan virionproduktion i antal selv efter 3 måneder efter den første vaccination. Den foreliggende undersøgelse viste, at adjuvansbehandling som Huaier kompenserer for den accelererede aldringsproces ved hjælp af mRNA-vaccination.

Her er hele artiklen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk