Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Huaei-svamp hjælper med at reparere ribosomskader fra covideskud

Covid-"vacciner" er mere ødelæggende for vitale ribosomer end kemoterapi.

Dette medfører en dybtgående forringelse af helbredet og fremskyndet aldring. Heldigvis findes der en svamp, der hjælper.

Huaier-svampes virkninger på funktionel kompensation med destruktiv ribosomal RNA-struktur efter anti-SARS-CoV-2 mRNA-vaccination

af Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki, Yuji Maeda, Ding Wei og , Zhengxin Lu

Abstrakt

Selv om vaccinationsstrategien mod COVID-19 har en slående virkning på verdensplan, er en langsigtet indflydelse af sekventielle virale mRNA-injektioner ukendt. Vi analyserede biologiske ændringer ved total RNA-sekventering i Pfizer-BioNTech-vaccinerede normale raske frivillige og kræftpatienter med eller uden adjuverende Huaier-behandling. Der blev identificeret en betydelig ødelæggelse af ribosomale RNA-strukturer, som blev forstærket af serielle skud. I modsætning til den ødelæggelse, der forårsages af kemoterapi med platin(II)-kompleks, blev der konstateret en progressiv ødelæggelse af 18S-ribosomer selv 6 måneder efter vaccinationen. Påvirkningen resulterede i en massiv hæmning af translation og transkription, hvilket i høj grad påvirker den intra/interneurale signaloverførsel og lipidmetabolismen, der er relateret til aldringsprocessen. Huaier kompenserede for disse dysfunktioner ved miRNA-medieret transkriptionskontrol ved typisk aktivering i PI3K/AKT-signalvejen. Gene Ontology-analyse afslørede spontan virionproduktion i antal selv efter 3 måneder efter den første vaccination. Den foreliggende undersøgelse viste, at adjuvansbehandling som Huaier kompenserer for den accelererede aldringsproces ved hjælp af mRNA-vaccination.

Her er hele artiklen

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk