Hybrid krigsførelse

Fysiske og psykologiske våben, der bruges til at gøre os til slaver, modsat vores frihed og kærlighed.

Udskrift

Alle anstændige mennesker i verden er under angreb i en hybridkrig. Den omfatter fysiske eller kinetiske elementer som f.eks. krigen i Ukraine og de covidinjektioner, der lemlæster, dræber og steriliserer mennesker. Den omfatter også psykologiske elementer. Coronaviruset har f.eks. fungeret som et redskab, der bruges til at fremkalde frygt og manipulere os alle sammen gennem mandater, der faktisk tjener til at ødelægge vores samfund og vores kulturer og bane vejen for globalisternes "Great Reset" og "New World Order". De søger at fjerne den frie vilje, gøre en ende på åndeligheden og koralere os ind i et slavesystem, hvor vi er bedøvet og koblet til deres AI-gud.

Vi må modstå dette med al vores kreativitet og engagement, så vi kan skabe en fri verden baseret på åndelig oplysning og kærlighed og ikke slaveri under kunstig intelligens.

Canadiske Glen Jung fra BLNs foretog nedenstående interview med Maajid Nawaz, som er ekspert i disse geopolitiske spørgsmål. Jeg håber, at du finder det oplysende og motiverende.

Vi befinder os i en hybridkrig - Maajid Nawaz

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk