Dr. Aseem Malhotra | Stop skuddene! Pressekonference om verdensmesterskabet

Ny peer-reviewed artikel af Dr. Aseem Malhotra opfordrer til øjeblikkelig og "fuldstændig suspension" af Covid-19 "vacciner"

Dr. Aseem Malhotra er en berømt kardiolog fra Storbritannien. Han har aldrig sat spørgsmålstegn ved sikkerheden ved traditionelle vacciner. Han var oprindeligt meget positiv over for udrulningen af covid-"vacciner". Han tog Pfizer-injektioner i begyndelsen af 2021 og promoverede dem på nationalt tv i Det Forenede Kongerige.

Kort tid efter indsprøjtningen med covid "vaccine" fik Dr. Malhotras meget veltrænede far et hjerteanfald og døde. Det udløste Dr. Malhotras dybe dykning i videnskaben og forretningen omkring covid-injektionerne. Efter 9 måneders dybtgående forskning producerede han en videnskabelig artikel i to dele med titlen: Helbredelse af pandemien af misinformation om COVID-19 mRNA-vacciner gennem ægte evidensbaseret medicin, dele en og to. Disse artikler er nu blevet peer reviewet og blev offentliggjort for 2 dage siden, den 26. september 2022, i Journal of Insulin Resistance.

I går afholdt World Council for Health en pressekonference i London med Dr. Tess Lawrie som vært. Dr. Malhotra præsenterede sin forskning og indsigt i mRNA-injektionerne. Hans dataanalyse skærer igennem industriens svindel og vildledning for at vise, at injektionerne i bedste fald har en minimal kortvarig fordel, mens de dødsfald og skader, der er forbundet med dem, er uden fortilfælde. Dr. Malhotra afslører også den dybe korruption inden for den medicinske industri og den offentlige sektor, som har gjort det lettere at godkende, fremme og endda foreskrive disse dødelige injektioner.  

Efter Dr. Malhotra kom vores amerikanske yndlingspatolog Dr. Ryan Cole på scenen via videolink og delte molekylær og filosofisk indsigt samt mikroskopiske billeder af beskadiget væv og organer, som blev afsløret i obduktioner af de tvungne "vaccine"-ofre, der blev tvangsindlagt.

Her er videoen af pressekonferencen med tidsangivelser samt begge dele af Dr. Malhotras artikel.

27. september 2022 London UK WCH pressekonference med Dr. Aseem Malhotra, Dr. Ryan Cole og Dr. Tess Lawrie

Tidsstempler:

0:00:00 – 0:11:15 | Venter på at starte

0:11:15 – 0:13:40 | Introduktion af Dr. Tess Lawrie, medstifter af World Council for Health.

0:13:40 – 1:22:00 | Dr. Aseem Malhotra MD

1:25:30 – 1:57:20 | Amerikansk patolog Dr. Ryan Cole MD

1:57:20 – 2:06:00 | Dr. Tess Lawrie deler mere relevant indsigt i de institutionelle fejl, der har givet store medicinalvirksomheder rekordstore profitter og forårsaget rekordstore skader og dødsfald for almindelige mennesker. World Council For Health støtter fuldt ud Dr. Malhotras og Dr. Coles opfordring til at suspendere og tilbagekalde de genetiske covid-19-injektioner.

2:06:00 -2:37:10 | Q og A

Helbredelse af pandemien af misinformation om COVID-19 mRNA-vacciner gennem ægte evidensbaseret medicin

PDF-filer til udskrivning:

Dr. Trozzi's advarsel udstedt den 4. juni 2021 Covid "Vaccine"; Hvor farlige er de?

Over hele verden har sygdom og død fulgt med indførelsen af "vaccine"-injektionskampagnerne. Som vi vil undersøge, efterligner mange af de tidlige bivirkninger af injektionerne covid og rapporteres som flere covid-tilfælde. Dette er ikke overraskende, når man tager i betragtning, at dødsfald af mange årsager i de sidste halvandet år er blevet præsenteret for offentligheden som dødsfald som følge af covid, for at håndhæve de mange facetter af den kriminelle covid-virksomhed, herunder injektionerne.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk