Lægerne Verkerk og Trozzi: Hvorfor bruge overdødelighed?

Selv om det er tragisk imponerende, er rapporteringssystemerne for utilsigtede hændelser alle i varierende grad undervurderet. Canada er et ekstremt tilfælde, og derfor er det vigtigt at anvende data om overdødelighed for at afsløre det indlysende.

De fleste systemer til indberetning af bivirkninger i verden afslører dramatiske mængder af død og sygdom efter de såkaldte "vacciner" covid-19. Der har altid været en dyb underrapportering af bivirkninger ved vacciner, men lægernes tvang til ikke at rapportere bivirkninger og dødsfald i forbindelse med disse specifikke injektioner forstærker dette i høj grad. Dr. Verkerk og jeg forklarer vigtigheden af at udnytte overdødelighed for at overvinde denne effekt og anfører den åbenlyse, begravede sandhed. Her er den 10 minutter lange del 4 af Heart to Heart-podcasten: Dr. Rob Verkerk PhD i samtale med Dr. Mark Trozzi MD.

Hvorfor er underrapporteringen i Canada så ekstrem?

Dr. Patrick Phillips' indberetninger af bivirkninger blev blokeret, og han blev forfulgt for at forsøge at indberette dem:

Flere oplysninger om det canadiske cover UP

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk