Iron Wills advarsler i Wien

Den canadiske Iron Will Dove's intense analyse af de globalistiske rovdyrs fremadskridende angreb på os, som havde premiere for et internationalt publikum i Wien den 15. september 2022.

Dette er ikke for sarte sjæle eller for dem, der holder fast i de rosenfarvede briller. Men hvis du er enig i, at fornægtelse ikke er en del af kuren, så vil du helt sikkert se dette og overveje Iron Will's syntese.

Dagsorden og nedfald - de næste 50 år | Iron Will

Better Way Media-konferencen i Wien

Den 15. september var den første dag af Better Way Media-konferencen i Wien, som blev afholdt i samarbejde med Vi viser vores ansigter (Wir zeigen unsere Gesichter), og den Verdensrådet for Sundhed. Nye ægte "alternative" mediepersonligheder fra hele verden mødtes med aktivister og videnskabsmænd, herunder mig selv. Denne globale tænketank af coide sandhedsfortællende ledere omfattede Canadas Glen Jung fra Bright Light Nyheder og Iron Will Dove fra Et stærkt og frit Canada. I dag ønsker vi at dele Iron Will's præsentation, som er hans meget veludførte analyse af den globalistiske dagsorden, hvoraf covid-19 er et vigtigt element.

Iron Will har studeret covid-dagsordenen og globalisternes handlinger og planer intensivt siden lanceringen af covid mod os. Han har interviewet mange videnskabsmænd, læger, politikere, advokater, økonomer, aktivister, psykologer og andre vigtige eksperter. Vi har delt mange store Iron Will-interviews i løbet af de sidste to år.  

Her er Iron Will's analyse og synopsis af de seneste to år og hans forudsigelser om de kommende farer.

Advarsel: de globale rovdyrs handlinger og hensigter er meget mørke; derfor er Iron Will's præsentation ikke egnet for børn. I mellemtiden bør de barske realiteter i forbindelse med globalisternes handlinger og planer ikke lamme os af frygt, men motivere os til intelligente ambitiøse og koordinerede handlinger for at afspore deres dagsorden og sikre vores overlevelse. Dette er ikke en tilskuer-sport.

I løbet af de kommende dage og uger vil vi dele mere materiale fra Better Way Media Conference, Medical Science Conference, Freedom Rally og pressekonferencen i Wien den 15.-18. september. Dette vil omfatte nye strategier og taktikker til at afværge de farer, vi står over for.  

Herunder er et panel, som jeg var vært for lørdag den 17. september. I dette panel deltog Dr. Geert VandenBossche, Dr. Rob Verkerk, Dr. Robyn Cosford og Dr. Josh Guetzkow i en diskussion med mig om den farmakologiske industris tilstand og om, hvilken rolle den bør og ikke bør spille i den fremtid, som vi stræber efter at skabe sammen.

Vores østrigske allierede har brug for hjælp:

Better Way-konferencen og begivenhederne i Wien bragte mange fremskridt i den globale indsats for sandhed og frihed; dette omfatter viden og materialer, som vi vil dele i de kommende uger, samt strategiske fremskridt i koordineringen af læger, forskere, nye medier, etiske advokater, aktivistiske ledere og andre i vores mål om at stoppe de kovidiske forbrydelser og forhindre yderligere overgreb, som WHO og deres medskyldige har planlagt for os alle. Hele programmet i Wien blev finansieret og organiseret af den østrigske covid sandheds- og frihedsorganisation kaldet We Show Our Faces (Vi viser vores ansigter) (Wir zeigen unsere Gesichter). Dette omfattede rejse og indkvartering for mange covideksperter og ledere fra hele verden, herunder mig selv. Denne bistand var nødvendig på grund af den institutionelle, statslige og økonomiske misbrug, som vi modtager for at fortælle sandheden og modarbejde den kriminelle covid-dagsorden; mange af os er indkomstfrie og ville ikke have været i stand til at deltage uden denne støtte.

To uger før begivenhederne i Wien begyndte, meddelte den østrigske regering, at den forventer en stigning på 500% i varme- og brændstofomkostningerne i Østrig i de kommende måneder. Det betyder et stort slag for den østrigske økonomi. Desværre fik dette mange sponsorer af Better Way-arrangementerne til at fjerne eller kraftigt reducere deres støttetilsagn. Det har bragt den østrigske gruppe i en vanskelig økonomisk knibe. Jeg forsikrer Dem om, at vi alle vil få gavn af de ting, som vi opnåede og satte i gang i sidste uge i Wien. Hvis De er i stand til at hjælpe vores frihedskæmpere i Østrig, er der her et link til deres donations-side: https://wirzeigenunsergesicht.org/unterstuetzung/

  • At udforske det arbejde, de udfører besøg deres websted. Der er et ikon for oversættelse af sprog øverst til højre på deres hjemmeside.
  • Du kan også finde mere materiale fra Iron Will Dove og støtte Strong and Free Canada ved at besøge deres hjemmeside: https://strongandfreecanada.org/
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk