Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hilsner fra Wien

Jeg håber, du har det godt. Jeg har haft meget travlt i den seneste uge i Østrig på WCH Better Way Media- og Medical-Science-konferencerne samt et rally og internationale gruppemøder, hvor jeg har arbejdet på de næste skridt i løsningen af de trusler og udfordringer, som vi står over for fra de globale rovdyr. Derfor har jeg ikke lagt nogen nyheder eller materiale ud i flere dage. Jeg vil gerne forsikre jer om, at jeg er i sikkerhed, og sende jer velsignelser. Her er en meget kort videobesked.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
da_DKDansk