Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

The Trozzi Report Ep 3 | Dr. Jackie Stone videnskabelige juveler

Zimbabwes store succes med behandling af covid, Ivermectin redder liv, remdesivir-fejl og skadevirkninger, og forklaringen på sølvets kraft.

Beskrivelse

Dr. Jackie Stone MD er biokemiker og erfaren læge med omfattende uddannelse og erfaring inden for håndtering af smitsomme sygdomme, herunder covid-19. I Zimbabwe har hun haft konsekvent og stor succes med at behandle alle covid 19-varianter med minimale ressourcer.

Mange covid-patienter i "rige" lande dør. De nægtes simpel tidlig ambulant behandling, herunder ivermectin. Efter at deres tilstand er forværret uden behandling, bliver de intuberet og forgiftet med Remdesivir. I Zimbabwe har dr. Stone i mellemtiden konsekvent haft næsten 100% succes ved hjælp af simpel ambulant behandling. Dr. Stones patienter trives og overlever. I forbindelse med hendes behandlingsstrategier er covid en mild sygdom, som let kan behandles i hjemmet.

Hendes behandlinger omfatter ionisk og ikke-partikulært sølv. I den følgende præsentation forklarer Dr. Stone også det biokemiske grundlag for dette gamle sikre stofs kraft mod smitsomme sygdomme, herunder covid-19, samt spidse proteinforgiftning forårsaget af genetiske "vaccine"-injektioner.

Jeg har haft mulighed for at deltage i fremragende præsentationer af Dr. Stone i internationale medicinske videnskabelige komitéer, herunder Health and Humanities Committee of the World Council for Health, hvor hun og jeg arbejder sammen. Jeg er meget taknemmelig over for Dr. Stone. Jeg ønskede, at alle skulle have adgang til denne viden. På min anmodning tog hun sig ekstra tid til at lave denne præsentation sammen med mig privat på zoom, så du også kan få adgang til hendes vigtige indsigt.

Find tid til at tilegne dig og dele Dr. Stones viden. Del venligst denne viden med klinikere og andre i hele verden, så alle kan få sikker og effektiv behandling af alle varianter af covid.

Farlige genetiske eksperimenter og dyre giftige patenterede lægemidler som Remdesivir er en pest. Her er den enkle effektive behandling af covid.

Lad os gøre en ende på frygten, lidelserne, døden og misbruget. Disse sikre, effektive behandlinger til overkommelige priser er også nøglen til at gøre en ende på det globale "sundheds "diktatur" og give vores verden menneskerettighederne tilbage.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Nosūtot šo veidlapu, jūs piekrītat saņemt mārketinga e-pastus no: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Savu piekrišanu e-pasta vēstuļu saņemšanai jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot saiti SafeUnsubscribe®, kas atrodas katra e-pasta apakšā. E-pasta vēstules apkalpo Constant Contact
da_DKDansk