Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Better Way Wien i denne uge

WCH Better Way Vienna Medier og medicinske konferencer, rally og koncert. Deltag personligt eller online.

Se venligst de ekstraordinære WCH-arrangementer, der finder sted i denne uge i Wien, Østrig. The Better Way Media Conference Plus. Den starter den 15. september og løber til og med den 18. september. Den omfatter ægte ærlige medieeksperter fra hele verden, herunder Canada, medicinske, videnskabelige og juridiske eksperter, herunder mig selv og andre ledere af den fælles sandhed, en koncert, et stort rally, en pressekonference og meget mere. Det ville være fantastisk at se dig live der, men du kan også deltage gratis virtuelt i alle eller nogle af begivenhederne.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk