Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Covid-kriminelle dræber stadig spædbørn

Dokumenter fra et klinisk forsøg med Pfizer, som retten har beordret, viser, at 45% af gravide kvinder mistede deres børn.

Det er svært at tro, at medicinske myndigheder som College of Physicians and Surgeons of Ontario under ledelse af Dr. Nancy Whitmore ikke blot nægter at opfordre til at stoppe disse injektioner, men at de efterforsker og forfølger enhver læge i Ontario, der så meget som skriver en medicinsk dispensation, selv for en gravid kvinde. Pfizer forsøgte at skjule dette og fortsatte med drabet, selv om de helt sikkert vidste det; det stammer fra deres egen forskning. Se denne 2 minutters reportage.

Her er mere materiale om det aktuelle angreb på kvinder, ufødte børn og vores fertilitet:

Tak til det rigtige journalistiske team på Den canadiske uafhængige for denne video og dette støttemateriale.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk