Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

"Opdaterede" mRNA-injektioner godkendt efter forsøg med 8 mus

Erklæring fra Verdensrådet for Sundhed af 6. september 2022

FDA har ændret godkendelserne til brug i nødstilfælde af Moderna- og Pfizer-BioNTech Covid-19-injektionerne. EUA'erne omfatter nu brugen af nye "bivalente vacciner", der indeholder mRNA fra den oprindelige stamme af SARS-CoV-2 samt en fælles mRNA-komponent fra BA.4- og BA.5-linjerne af Omicron-varianten.

Det britiske lægemiddel- og sundhedsstyrelse har ligeledes godkendte anvendelsen af både Modern og Pfizer/BioNTechs supplerende booster, efter at de "er fundet at opfylde de britiske myndigheders standarder for sikkerhed, kvalitet og effektivitet."

Godkendelsen af begge "bivalente vacciner" var baseret på "den samlede foreliggende dokumentation, herunder omfattende sikkerheds- og effektivitetsdata for hver af de monovalente mRNA Covid-19-vacciner, sikkerheds- og immunogenicitetsdata fra en klinisk undersøgelse af en bivalent COVID-19-vaccine, der indeholdt mRNA fra omicron variant BA.1 lineage, som ligner hver af de vacciner, der er godkendt, og ikke-kliniske data, der er opnået ved hjælp af en bivalent COVID-19-vaccine, der indeholdt mRNA fra den oprindelige stamme og mRNA, der er fælles for BA.4 og BA.5 lineage af omicron-varianten."

Disse tilsynsmyndigheder har forsømt at informere offentligheden om, at der ikke blev foretaget nogen undersøgelser på mennesker før godkendelsen af de nye "opdaterede boostere", og at den kliniske undersøgelse, der henvises til, kun omfattede otte mus. Dette er både uden fortilfælde og uforsvarligt.

WCH opfordrer til en øjeblikkelig standsning til det verdensomspændende og unødvendige Covid-19-vaccinationsprogram. De nye "bivalente vacciner" er ikke blevet tilstrækkeligt testet og er bygget på en allerede mangelfuld og bevist farlig injektion. Når de bliver introduceret til offentligheden i denne uge, vil det faktisk være første gang, at de nye "bivalente vacciner" vil blive anvendt på mennesker.

Links:

FULDSTÆNDIG ERKLÆRING: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/bivalent-vaccines-approved/

Adgang til ærlig bedste sundhedsinformation til dig og din familie fra World Council for Health. Der findes en bedre måde!

World Council for Health er en nonprofitorganisation, der udelukkende arbejder til gavn for menneskeheden. Vi sætter pris på donationer. Tak, fordi du er med til at skabe en bedre fremtid for os alle.

Du er hjerteligt inviteret til at deltage i det meget informative ugentlige generalforsamlingsmøde i WCH hver mandag kl. 14.00 EDT (Toronto tid) her.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk