Dr. Mark Trozzi

"Opdaterede" mRNA-injektioner godkendt efter forsøg med 8 mus

Erklæring fra Verdensrådet for Sundhed af 6. september 2022

FDA har ændret godkendelserne til brug i nødstilfælde af Moderna- og Pfizer-BioNTech Covid-19-injektionerne. EUA'erne omfatter nu brugen af nye "bivalente vacciner", der indeholder mRNA fra den oprindelige stamme af SARS-CoV-2 samt en fælles mRNA-komponent fra BA.4- og BA.5-linjerne af Omicron-varianten.

Det britiske lægemiddel- og sundhedsstyrelse har ligeledes godkendte anvendelsen af både Modern og Pfizer/BioNTechs supplerende booster, efter at de "er fundet at opfylde de britiske myndigheders standarder for sikkerhed, kvalitet og effektivitet."

Godkendelsen af begge "bivalente vacciner" var baseret på "den samlede foreliggende dokumentation, herunder omfattende sikkerheds- og effektivitetsdata for hver af de monovalente mRNA Covid-19-vacciner, sikkerheds- og immunogenicitetsdata fra en klinisk undersøgelse af en bivalent COVID-19-vaccine, der indeholdt mRNA fra omicron variant BA.1 lineage, som ligner hver af de vacciner, der er godkendt, og ikke-kliniske data, der er opnået ved hjælp af en bivalent COVID-19-vaccine, der indeholdt mRNA fra den oprindelige stamme og mRNA, der er fælles for BA.4 og BA.5 lineage af omicron-varianten."

Disse tilsynsmyndigheder har forsømt at informere offentligheden om, at der ikke blev foretaget nogen undersøgelser på mennesker før godkendelsen af de nye "opdaterede boostere", og at den kliniske undersøgelse, der henvises til, kun omfattede otte mus. Dette er både uden fortilfælde og uforsvarligt.

WCH opfordrer til en øjeblikkelig standsning til det verdensomspændende og unødvendige Covid-19-vaccinationsprogram. De nye "bivalente vacciner" er ikke blevet tilstrækkeligt testet og er bygget på en allerede mangelfuld og bevist farlig injektion. Når de bliver introduceret til offentligheden i denne uge, vil det faktisk være første gang, at de nye "bivalente vacciner" vil blive anvendt på mennesker.

Links:

FULDSTÆNDIG ERKLÆRING: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/bivalent-vaccines-approved/

Adgang til ærlig bedste sundhedsinformation til dig og din familie fra World Council for Health. Der findes en bedre måde!

World Council for Health er en nonprofitorganisation, der udelukkende arbejder til gavn for menneskeheden. Vi sætter pris på donationer. Tak, fordi du er med til at skabe en bedre fremtid for os alle.

Du er hjerteligt inviteret til at deltage i det meget informative ugentlige generalforsamlingsmøde i WCH hver mandag kl. 14.00 EDT (Toronto tid) her.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk