Moderna sagsøger Pfizer for overtrædelse af Covid-patentet

Officielle dokumenter afslører overførslen af en "mRNA coronavirus-vaccinkandidat, der er udviklet og ejet i fællesskab af NIAID og Moderna" til UNC Chapel Hill den 12. december 2019, før "pandemien" overhovedet begyndte.   

UNC Chapill Hills ph.d. Ralph Baric samt NIAID-repræsentanterne Amy Petrik ph.d. og Barnery Graham ph.d., Moderna-forskeren Sunny Himansu ph.d. og Moderna-rådgiver Shaun Ryan underskrev alle materialeoverførselsaftalen. Her er dokumentet i sin helhed:

Original: https://s3.documentcloud.org/documents/6935295/NIH-Moderna-Confidential-Agreements.pdf 

Backup: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/09/NIH-Moderna-Confidential-Agreements.pdf

Her er en velskrevet artikel om dette fra "The Second Smartest Guy In The World" der dækker de vigtigste sider i dokumentet.

Artiklen forklarer endvidere, at Moderna i øjeblikket sagsøger Pfizer for at krænke flere Moderna-patenter, der er involveret i skabelsen af SARS C0V2, og som går helt tilbage til 2013: patenter for den våbeniserede virus, som de lancerede mod os, og som de knuste menneskerettighederne med, og for de dødelige genetiske injektioner, som de fulgte efter.

Faucis NIAID, UNC Chapel Hill og Moderna lavede aftaler om at skabe, handle og udveksle bioteknologiske coronavirusser og mRNA-vacciner, før den såkaldte pandemi begyndte. Dette er et solidt bevis på den forudgående planlægning af de kovidiske forbrydelser mod menneskeheden. Dette modsiger den løgn, der hævder, at covid-19 blev født spontant på et vådmarked i Wuhan, og at man som reaktion herpå hurtigt udviklede vaccinen.

Vær venlig at dele dette og hjælpe med at sikre, at det føjes til de globale bunker af beviser mod de kovide forbrydere.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk