Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Germ & Terrain Reality. Er SARS CoV2 virkelig?

Findes der virus? Er SARS COV2 virkelig? Hvad forårsager "smitsomme" sygdomme: bakterier eller terræn? Det er vigtige spørgsmål, som skal løses.

Menneskehedens fjender, de globale rovdyr, gerningsmændene til coviditet, ville elske at se os splittet og forvirret.

I løbet af den sidste måned har jeg brugt meget af min tid på at sætte det, jeg troede, jeg vidste, ud af kraft og på en ny, åben og detaljeret undersøgelse af disse spørgsmål. Jeg har rådført mig med andre læger og videnskabsmænd. Vi har mødtes i grupper. Jeg har deltaget i foredrag, debatter og arbejdsgrupper.  

Endelig har jeg selvsikre tanker om disse emner, som jeg ønsker at dele med jer. Her er mine kortfattede konklusioner.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk