Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Jana Christopherson

Den kriminelle covidvirksomhed har med sin yderst effektive og uhyggelige propagandakampagne taget mange liv. Den velmenende Jana Christopherson troede fuldt og fast på, at injektionerne var vacciner, og at de ville redde verden, hvis vi alle bare ville blive injiceret.

3. december 2021

1. august 2022

Link: https://www.aaronsmortuary.com/obituaries/jana-christopherson-1

Vores kondolence og bønner går til Janas familie og venner.

Her er en besked fra hendes familie:

"Det er med et tungt hjerte, at vi meddeler, at vores elskede søster, mor, datter, tante og veninde Jana Christopherson er gået bort.

 

Vi er alle knust over dette uventede tab og var ikke forberedt på de høje omkostninger ved en begravelse. Vi ønsker at give Jana den mindehøjtidelighed, hun fortjener, for at ære hendes minde og sige vores sidste farvel."

For at hjælpe med at finansiere Janas begravelse: https://gofund.me/b4e915c7

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk