Dr. Mark Trozzi

The Trozzi Report Episode 2 | Med Dr. Francis Christian

Kirurg, historiker, digter, humanist og forkæmper for Canadas børn.

Dr. Francis Christian er kirurg, historiker, digter og humanitær. Hans cv er imponerende og inspirerer os til at fokusere, når han taler. Hans lange liste af priser og legitimationsbeviser er blevet kronet med Covid Era-prisen for etisk og videnskabelig integritet. Denne pris kommer i form af forfølgelse fra WEF, WHO og de patetiske - "store" - Pharma-køddukker, som i øjeblikket er inficeret af canadiske universiteter, sundhedsministerier og læge- og kirurgkollegier.

Dr. Christian er ubarmhjertig i sin indsats for at fremme sandheden og beskytte børn ved at sikre, at forældrene får sandfærdig information om covid og injektionerne. Han er imod svindel og korruption, uanset hvad det koster ham. Vær med, når han deler sit unikke og mest aktuelle perspektiv fra de sidste to og et halvt år. Dette interview indeholder et vigtigt budskab til læger.

Relateret materiale

  1. Hvad startede det hele? Den 17. juni 2021 talte Dr. Christian på en pressekonference for bekymrede forældre, der talte for lovligt informeret samtykke og børns sikkerhed i forbindelse med covid-injektioner. Fire dage senere, den 21. juni 2021, blev dr. Christian indkaldt til et dystopisk zoomøde, hvor han blev fyret af Susan Shaw, cheflæge for Saskatchewan Health Authority, Preston Smith, dekan for College of Medicine, Univeristy of Saskatchewan, og Brian Ulmer, midlertidig leder af kirurgisk afdeling. Mødet er usædvanligt uhyggeligt.
  2. Smukke 4 minutters jubelråb til Freedom Trucker Convoy. 28. januar 2022 . Største protest i Canadas historie. Rejser sig mod Covid-tyranner og kriminelle. Her er rally råbet.
  3. Dr. Francis Christians retssag mod Saskatchewan Health Authority og University of Sasketchewan's College of Medicine, et. al.
  4. Dr. Christians aktuelle skrifter findes på hans substock
  5. Børn bør frigives nu og aldrig få Covid-injektionaf Dr. Paul Alexander PhD og Dr. Mark Trozzi MD oktober 7, 2021
  6. Dr. Francis Christians tale af 21. oktober 2021 ved George Jonas Freedom Awards kan findes her. Han trækker på sit kendskab til sovjetisk historie og fortæller om den historiske kontekst for de kovide forbrydelser mod menneskeheden.
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk