Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Francis Christian og mødet i dystopien

Ærlig kirurg og professor afskediget for at have talt til fordel for informeret samtykke

Den 17. juni 2021 opfyldte Dr. Christian sin etiske og moralske pligt ved at gå ind for forsigtighedsprincippet om informeret samtykke. Han talte på en pressekonference for bekymrede forældre og henledte opmærksomheden på risiciene ved Covid-vacciner til børn og på manglen på informeret samtykke.

Den 23. juni 2021 blev Dr. Christian indkaldt til et møde, hvor han blev suspenderet fra alle undervisningsopgaver og afskediget fra sin stilling ved U of Saskatchewan fra september 2021. Samme dag blev Dr. Christian også opsagt fra sin stilling som kirurg hos Saskatchewan Health Authority (SHA). Her er en optagelse af det dystopiske møde. Det er virkelig uhyggeligt.

Relateret materiale:

  1. Dr. Francis Christian smuk 4 minutters opmuntring til frihedstoget af lastbilchauffører. 28. januar 2022 . Største protest i Canadas historie. Rejser sig mod Covid-tyranner og kriminelle. Her er rally råbet.
  2. Dr. Francis Christians retssag mod Saskatchewan Health Authority og University of Sasketchewan's College of Medicine, etc.
  3. Dr. Christians aktuelle skrifter findes på hans substock.
  4. Børn bør frigives nu og aldrig få Covid-injektionaf Dr. Paul Alexander PhD og Dr. Mark Trozzi MD oktober 7, 2021
  5. Dr. Francis Christians tale af 21. oktober 2021 ved George Jonas Freedom Awards kan findes her. Han trækker på sit kendskab til sovjetisk historie og fortæller om den historiske kontekst for de kovide forbrydelser mod menneskeheden
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk