Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Rapport om protesten på University of Western Ontario

2 minutters nyhedsindslag fra CHCH

Dr. Ponesse Ph.d. Ph.d.-etikopgave til støtte for de studerende:

Vi kan stadig støtte de studerende. Opfordre universitetsadministratorerne til at holde op med at krænke de studerende, chartret om rettigheder og friheder og Nürnbergkodekset. Administratorerens navne og kontaktoplysninger findes her her.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk