Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Shoemaker | Stop te Shots Vigal Toronto Dag 2 Rapport

En kortfattet videobesked fra Dr. Shoemaker optaget i Toronto på den anden dag af hans vågen for at stoppe skuddene og redde børnene. Der er meget klare beviser for, at disse indsprøjtninger er meget skadelige og ikke har nogen fordele. Vær venlig at dele dette med alle, der stadig overvejer at give sig selv eller deres børn en af disse covidinjektioner.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk