Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Vax-kontrolgruppen Endelig rapport

"Selvvalgt COVID-19 kohorte af "uvaccinerede" personer rapporterer om gunstige sundhedsresultater og uberettiget diskrimination i en global undersøgelse"

Forfattere: Robert Verkerk PhD, Christof Plothe DO, Naseeba Kathrada MbChB, Katarina Lindley DO

Vi vil gerne takke ANH International, Verdensrådet for sundhed videnskabsfolk og 18.479 mennesker, som var i stand til at holde stand, modstå de tvungne covid-injektioner og støtte ægte videnskab. Dette omfatter nogle af læserne her, som sluttede sig til Vax-kontrolgruppe da vi annoncerede det i 2021. Disse fælles sundhedserfaringer fra den virkelige verden genererede en stor datapulje til denne første store undersøgelse af sin art.

Kort sagt, virkeligheden og ærlig videnskab støtter ikke presset for at få folk injiceret. "Resultaterne tyder på, at det at fravælge verdens største medicinske eksperiment og satse på naturlig immunitet, egenomsorg med kosttilskud og/eller ivermectin eller hydroxychloroquin syntes at bidrage til lave forekomster af alvorlig sygdom, hospitalsindlæggelse eller død."

Undersøgelsen afslører også den ubegrundede diskrimination og misbrug af ikke-GMP'er (ikke genetisk modificerede mennesker) af regeringer, institutioner og arbejdsgivere; mange i undersøgelsen mistede deres job og indkomst.

Efter censur af en preprint-version i juni, den reviderede artikel, der evaluerer denne 18.500 personer store internationale kohorte af covid-19 "uvaccinerede" personer, er nu blevet offentliggjort i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research.

Se: ANH International kilde og adgang til den fulde undersøgelsesrapport er her.

Du kan stadig deltage i Vax-kontrolgruppe, styrke din frihed til ikke at blive injiceret og bidrage til videnskabelige beviser, som det kriminelle covid-firma ikke ønsker, at vi skal have; det vil sige "hvad sker der med de mennesker, der ikke underkaster sig den tvungne indsprøjtning, og hvordan er det sammenlignet med de mange ofre for tvangsindsprøjtning".  

Med tiden ser vi de store fordele ved at opbygge naturlig immunitet, effektiviteten af tidlig behandling, herunder ivermectin, og de stadig mere triste virkninger af de misvisende covid-injektioner på deres ofre. Derfor forudser jeg, at resultaterne af Vax Control Study i stigende grad vil støtte en afslutning på covid-injektionerne og frigørelse af sund levevis og korrekt covid-behandling.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk