Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Tecumseh Ontarios kommende "frivillige isolationsfacilitet"

Her er Trudeaus liberale parlamentsmedlem Irek Kuysmierczyk, der fejrer "Voluntary Isolation Facility" i en vred forsamling af velinformerede mænd og kvinder, som afviser planen.

Her er Trudeau-regimets meddelelse om deres beslutning om at begrave canadierne endnu mere i gæld for at bygge en vederstyggelighed, som befolkningen ikke ønsker:  https://www.canada.ca/en/public-health/news/2022/08/government-of-canada-to-announce-funding-for-a-safe-voluntary-isolation-site-in-windsor-essex.html

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk