Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

5G er dårligt; men ingen beviser kan overbevise en idiot

Covid blev lanceret i begyndelsen af 2020. De fleste af os blev erklæret "ikke-væsentlige" og låst inde i vores hjem. Men 5G-installatører blev anset for at være "uundværlige". I byer rundt om i verden kiggede folk ind gennem deres nye fængselsvinduer og så mandskaber, der installerede 5G-tårne.

Jeg tror ikke, at dette var et tilfælde: at opbygge 5G-netværket og samtidig lokke folk ind i mærkelige misvisende indsprøjtninger. Vi vil snart have meget mere at sige om det.  

Selv før 5G var EMF-stråling alvorligt skadelig for vores helbred og naturen. Mobiltelefonindustrien har mildest talt været biologisk uforsvarlig; de fortjener ingen tillid.

Den følgende video er virkelig morsom, men den videnskab, der beskrives i den, er meget reel. Min yndlingsdel er den strategi, der præsenteres for vores selvforsvar mod 5G. Jeg håber, at du får nogle maveskud og nogle gasdåser.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk