Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Stærke spørgsmål og svar med canadiske Covid-Truth-ledere

Dr. Hoffe, Malthouse, Lindley, Shoemaker og Trozzi; Ted Kuntz fra VCC, Pharma-ekspert Alan Cassels og Todd Harris, instruktør af Uninformed Consent-filmen

Et canadisk ekspertpanel besvarer spørgsmål fra deltagere i 226 stater og 66 lande.

Den 20. august 2022 var Dr. Kat Lindley og jeg selv værter for World Council for Health's globale screening af filmen Uninformed Consent (Uoplyst samtykke). Du har måske allerede set filmen, men jeg tror ikke, at du vil gå glip af de robuste spørgsmål og svar fra ledere i den canadiske frontlinje, der står imod covidforbrydelser og dødbringende tvangsindsprøjtninger.

Hvis du endnu ikke har set filmen Uninformed Consent, kan du se den her: https://drtrozzi.org/2022/08/06/uninformed-consent-documentary/

Her er det nye materiale, som er spørgsmål og svar efter WCH-screeningen:

Dr. Charles Hoffe, Dr. Stephen Malthouse, Dr. Kat Lindley, Dr. Chris Shoemaker, Dr. Mark Trozzi , Vaccine Choice Canadas formand Ted Kuntz, direktør Todd Harris fra Uninformed Consent og den erfarne forsker i lægemiddelpolitik Alan Cassels.

Links til de organisationer, der er nævnt i diskussionen:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk