Dr. Mark Trozzi

Dr. David Wiseman efterlader os for kloge til at dræbe

En gennemgang af FDA- og CDC-begivenheder fra juni og juli.

Dr. David Wiseman og hans team har gjort os den store tjeneste at deltage i og nøje overvåge alle møderne i tre separate rådgivende udvalg under FDA og CDC. Her rapporterer han om deres aktiviteter i juni og juli og om FDA's og CDC's forhold til dem.

Vi skal vide, hvor latterlige disse organisationer er, og hvor farligt det vil være at følge deres råd. Dr. Wiseman konverterer hundrede timer af hans teams forskning til 40 minutter, som vil gøre os for kloge til at dræbe.

I denne tur i høj hastighed gennem det seneste vanvid viser Dr. Wiseman, at FDA og CDC er langt mere end sjuskede og uforsvarlige, og at de er uagtsomme, svigagtige og efter min mening kriminelle, der forårsager skade og død. De bedes danne Dem Deres egen mening på grundlag af disse beviser. Jeg tror, at De vil blive chokeret og slippe af med enhver naivitet, der kunne understøtte tilliden til FDA og CDC.

De ved, at skuddene er farlige. De ved, at sprøjterne ikke virker.De ved, at sprøjterne øger risikoen for ko-infektion. De bruger falske beregninger og skjuler realiteter som f.eks. et forhold mellem risiko og fordele på 27 gange, kramper hos børn, myokarditis, forvirrende etiketter og manglende udløbsdatoer.

De har ingen beviser for, at det er gavnligt; i stedet har de opfundet udtrykket "immunobridging", som blot betyder, at der produceres nogle antistoffer efter injektionerne. Det er deres nye standard for at hævde effektivitet, og den har intet videnskabeligt grundlag. Overvej "antistof-afhængig forstærkning

Deres standard for "effektiv" er en fortolkning af deres kriterier, der hele tiden udhules, og som hedder "kan være effektiv"; seriøst! FDA's egne optegnelser viser, at de allerede chokerende VAERS-optegnelser om dødsfald og skader som følge af disse injektioner er en undervurdering med en faktor 10 til 36 gange.

"Offentlig politik er bygget på fortolkninger af ekstrapoleringer af antagelser" og "en sådan politik præsenteres for offentligheden som et dogme, der ikke kan anfægtes, og bruges derefter som grundlag for påbud, marginalisering og diskrimination af dem, der betegnes som uenige. "

Dr. Wiseman konkluderer, at "de offentlige sundhedsmyndigheder har intet andet valg end ærligt at genoverveje generiske genanvendte lægemidler på en måde, der ikke blot inddrager de læger og videnskabsmænd, der har været fortalere for deres anvendelse, men som også vender deres forfølgelse".   

Ved vurderingen af den mulige sikkerhed og "måske-effektivitet" af covid-injektionerne minder CDC og FDA os om denne fyrs logik:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk