Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Patrick Holford | Red IQ og forebyg Alzheimers sygdom

Her er hvordan vi kan forebygge langt størstedelen af alheimers sygdom, redde den menneskelige intelligens og stoppe den nuværende tendens med faldende IQ'er fra generation til generation.

99% af Alzheimers sygdom er ikke genetisk, og den kan forebygges. Dr. Patrick Holfords forskerhold på Institut for optimal ernæring har gjort store fremskridt i forståelsen af hjernens ernæring og sundhed samt i den tidlige opdagelse og forebyggelse af Alzheimers sygdom. Her deler Dr. Holford de højt prioriterede metaboliske og ernæringsmæssige løsninger.

Denne præsentation af Dr. Patrick Holford indeholder humor og fascinerende indsigt i den menneskelige intelligens. Han afslører: en reduktion på 10% i den menneskelige hjernestørrelse i løbet af de sidste 10.000 år; et løbende fald i IQ på 7% fra generation til generation; samt hvordan vi kan stoppe tendensen og redde den menneskelige intelligens. Vi får brug for det!

Gratis test af kognitive funktioner

Vi opfordres alle til at deltage i og drage fordel af det gratis, praktiske og omfattende program for tidlig opsporing og forebyggelse, der lanceres på www.foodforthebrain.org Det er gratis at tage testen af kognitive funktioner og begynde at modtage personlig vejledning for at bevare vores mentale funktion hele livet.   

Vi har ikke en kur mod Alzheimers, men det kan forebygges. Tidlig opsporing, vurdering og ekspertvejledning er nøglen. Alle over 40 år anbefales at deltage.  

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk