Dr. Patrick Holford | Red IQ og forebyg Alzheimers sygdom

Her er hvordan vi kan forebygge langt størstedelen af alheimers sygdom, redde den menneskelige intelligens og stoppe den nuværende tendens med faldende IQ'er fra generation til generation.

99% af Alzheimers sygdom er ikke genetisk, og den kan forebygges. Dr. Patrick Holfords forskerhold på Institut for optimal ernæring har gjort store fremskridt i forståelsen af hjernens ernæring og sundhed samt i den tidlige opdagelse og forebyggelse af Alzheimers sygdom. Her deler Dr. Holford de højt prioriterede metaboliske og ernæringsmæssige løsninger.

Denne præsentation af Dr. Patrick Holford indeholder humor og fascinerende indsigt i den menneskelige intelligens. Han afslører: en reduktion på 10% i den menneskelige hjernestørrelse i løbet af de sidste 10.000 år; et løbende fald i IQ på 7% fra generation til generation; samt hvordan vi kan stoppe tendensen og redde den menneskelige intelligens. Vi får brug for det!

Gratis test af kognitive funktioner

Vi opfordres alle til at deltage i og drage fordel af det gratis, praktiske og omfattende program for tidlig opsporing og forebyggelse, der lanceres på www.foodforthebrain.org Det er gratis at tage testen af kognitive funktioner og begynde at modtage personlig vejledning for at bevare vores mentale funktion hele livet.   

Vi har ikke en kur mod Alzheimers, men det kan forebygges. Tidlig opsporing, vurdering og ekspertvejledning er nøglen. Alle over 40 år anbefales at deltage.  

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk