Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

James Roguski | WHO-truslen fortsætter og skal stoppes

James Roguski deler ekspertanalyser, råd og ressourcer til at handle

WHO fortsætter sit arbejde med at undergrave nationale regeringer og forfatninger og skaber samtidig et globalt diktatur i "sundhedens" navn. Globale rovdyr bruger den WHO som deres kanal, hvorigennem de misbruger og manipulerer os alle. James Roguski gennemgår deres dokumenter, gør os opmærksom på deres planer og rådgiver os om, hvordan vi kan stoppe WHO.

Detaljer om live-begivenheden den 21. august:

I morgen den 21. august 2022 kl. 9.00 EDT er der også denne begivenhed med James Roguski, Shabnam Palesa Mohamed og Dr. Rima Laibow "Reclaim You Health, Freedom, and National Sovereignty from the WHO". Her er linket til at tilmelde dig og deltage i webinaret søndag den 21. august 2022 kl. 9.00 EDT: https://event.webinarjam.com/register/5/lqov4bn

WHO skal stoppes. Her er flere oplysninger og ressourcer.  

Mere information fra James Roguski:

Lad os opfordre alle politikere, stater og indflydelsesrige personer til at forlade, affinansiere, efterforske og retsforfølge WHO.

Forvent venligst flere opdateringer og handlingsplaner for at redde vores verden, vores liv og vores frihed fra WHO's skændige dagsorden.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk